Indicatori calitate apă

Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara "Parteneriatul pentru Managementul Apei - Prahova" şi SC Hidro Prahova SA au semnat in data de 20.05.2011, la Ploieşti, in prezenta domnului Cristian Apostol , secretar de stat in cadrul Ministerului Mediului si Padurilor, cel mai valoros contract din istoria Prahovei : Contractul de finantare a proiectului “Reabilitarea si modernizarea sistemelor de apa si canalizare in judetul Prahova”.

Valoarea totală a proiectului este de 162.731.194 euro fără TVA, din care finanţarea nerambursabilă din Fondul de Coeziune este de 116.534.693 euro.

Implementarea sa va fi efectuată pe parcursul a 44 de luni, în perioada 2011-2014, în final urmând ca aproximativ 156.000 locuitori să beneficieze de un sistem de apă şi canalizare la standarde europene. Proiectul presupune investiţii în extinderea şi reabilitarea sistemelor de apă potabilă, precum şi în sistemul de colectare a apelor uzate, respectiv a şapte staţii de epurare noi, a 350 de kilometri de reţele de canalizare, a şase staţii de repompare a apelor uzate, de dezinfecţie a apei potabile şi, nu în ultimul rând, conducte de transport şi distribuţie a apei potabile şi va fi implementat de către Operatorul Regional S.C. Hidro Prahova S.A.în aglomerările principale Azuga, Buşteni, Sinaia, Comarnic, Breaza, Câmpina, Băneşti, Băicoi, Plopeni, Vălenii de Munte, Mizil şi Urlaţi.

Azuga

Adresa : Str. Independentei nr.27