Dispecerat

0724-299.614
0244-700.840

Achizitii publice

SC Hidro Prahova SA Ploiesti achizitioneaza produse si servicii in conformitate cu prevederile OUG nr.34/2006 . Procedurile de cerere de oferta si licitatii , pentru produse care au o valoare peste 30.000 Euro , sunt anuntate prin Serviciul Electronic de Achizitii Publice . 
 
Pentru produsele care au o valoare cumulata sub pragul de 15000 Euro achizitia se efectueaza direct prin selectii de oferte care sunt transmise prin e-mail achizitii@hidroprahova.ro .
Declaratia de Misiune

HIDRO PRAHOVA S.A. va furniza, in mod profitabil si durabil, servicii de apa potabila si canalizare pentru toti clientii de pe raza judetului Prahova in conditii de calitate si protectie a mediului in conformitate cu standardele europene, prin:

- exploatarea eficienta a resurselor de apa in concordanta cu conservarea si protejarea mediului in beneficiul comunitatii;

- utilizarea mecanismelor de management modern orientate catre satisfactia clientilor si catre cresterea raspunderii si motivatiei angajatilor companiei;

- oferirea unui nivel inalt de profesionalism angajatilor nostri, pentru care suntem responsabil, fara nicio discriminare.

- asigurarea unei afaceri profitabile printr-un control adecvat al costurilor si reducerea pierderilor prin folosirea eficienta a investitiilor atrase.