HIDROPRAHOVA, investiţii importante în judeţ

HIDROPRAHOVA a reuşit o adevărată perfomanţă la nivel naţional. În  ciuda birocraţiei şi a diverselor impedimente, a reuşit să construiască în şase ani, simultan, cinci staţii de epurare.

“HIDRO PRAHOVA derulează investiții majore în Mizil”

Invitați: Adrian Semcu, director general al societății HIDRO PRAHOVA SA și Silviu Negraru, primarul orașului Mizil

Moderator: Oana Stoica

Societatea Hidro Prahova derulează în acest moment lucrări ample de extindere a rețelei de apă și canalizare, în mai multe localități din Prahova. Aproape 2 milioane de euro vor fi investiți și la Mizil, acolo unde, în special vara, au existat probleme cu alimentarea apei, din cauza consumului foarte mare.

“Fonduri europene pentru apă și canalizare. Ce presupune noua strategie propusă de către Hidro Prahova”

Invitați: Adrian Semcu, director general al societății HIDRO PRAHOVA SA și Horia Laurențiu Tiseanu, primarul municipiului Câmpina

Moderator: Daniel Costache

Adrian Semcu, Director General Hidro Prahova S.A.

”Estimăm că lucrările la canalizare în Vălenii de Munte vor fi finalizate până la sfârşitul acestui an”

Domnule director Adrian Semcu, spuneţi-ne ce cuprinde, în linii mari, investiţia de realizare a canalizării la Vălenii de Munte?

Contractul de Lucrări CL 8 – Extindere reţea de canalizare în oraşele Câmpina, Băneşti şi Vălenii de Munte, judeţul Prahova, ce a fost atribuit iniţial, în urma unei proceduri de licitaţie, în luna octombrie 2013, societăţii prahovene Cast SRL, a prevăzut iniţial investiţii în infrastructura de apă uzată din oraşul Vălenii de Munte, respectiv extinderea reţelei de canalizare cu 28,7 km, 10 staţii de pompare apă uzată şi 3,1 km de conducte de refulare. Trebuie precizat că sursa de finanţare este reprezentată în procent de 79,69% din fonduri de coeziune, 12,19% de la bugetul de stat, 1,87% din bugetul local, iar contribuţia Hidro Prahova S.A. este de 6,25%.