Societatea HIDRO PRAHOVA SA anunţă că, începând din data de 22 august 2021, ora 11.00, a luat decizia de a ridica integral restricțiile în privința consumului de apă potabilă pentru toți abonații din municipiul Câmpina, conform comunicării telefonice transmise de Direcția de Sănătate Publică Prahova.

DSP Prahova a confirmat astfel că, apa potabilă distribuită de societatea HIDRO PRAHOVA SA, pe întreaga rețea din municipiul Câmpina, îndeplinește toate condițiile de calitate prevăzute de Legea 458/2002 privind calitatea apei potabile, cu modificările și completările ulterioare.

Decizia comunicată astăzi este urmarea rezultatelor conforme obținute atât de Direcția de Sănătate Publică Prahova, cât și de HIDRO PRAHOVA SA, pentru ultima rundă de analize prelevate în data de 19.08.2021 în punctul “Ieșire stație apă Muscel - spital Voila”, precum și din alte puncte aflate pe rețeua de distribuție.

Conform planului de măsuri comunicat Direcției de Sănătate Publică și autorităților locale din municipiul Câmpina, societatea HIDRO PRAHOVA SA va continua activitatea de monitorizare a calității apei potabile, rezultatele urmând să fie prezentate public.