sigle fonduri

”Proiect cofinanțat din Fondul de Coeziune, prin Programul Operațional Infrastructură Mare 2014-2020”

Unitatea de Implementare a Proiectului “Sprijin pentru pregătirea aplicatiei de finanțare și a documentațiilor de atribuire pentru proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apa si apa uzata din judetul Prahova, in perioada 2014-2020

HIDRO PRAHOVA SA anunță publicul interesat asupra deciziei de emitere a Acordului de mediu pentru “Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă şi apă uzată din judeţul Prahova, în perioada 2014-2020“, ce urmează a fi amplasat în localităţile: Câmpina, Poiana Câmpina, Breaza, Buşteni, Aluniş, Bertea, Albeşti-Paleologu, Mizil, Băicoi, Băneşti, Păcureţi, Surani, Şoimari, Ariceştii Zeletin, Cărbuneşti, Bălţeşti, Şirna, Poienarii Burchii, Drăgăneşti, Vadu Săpat, Dumbrava, Fântânele, Azuga, Comarnic, Sinaia, Slănic, Vărbilău, Ştefeşti, Vălenii de Munte, Ceraşu, Urlaţi, Tomşani, Scorţeni, Telega, Adunaţi, Proviţa de Sus, Proviţa de Jos, Tinosu, Fulga, Sălciile, Gherghiţa, Balta Doamnei, Ceptura, Drajna, Gura Vitioarei, Izvoarele,Teişani, Măneciu, Podenii Noi, Râfov.

Proiectul Acordului de mediu și informațiile relevante pentru luarea deciziei pot fi consultate la sediul autorității competente pentru protecția mediului, APM Prahova, str. Gh. Grigore Cantacuzino, nr. 306, în zilele de luni - joi, între orele 8ºº -16ºº, iar vineri între orele 8ºº -13ºº, precum şi la adresa de internet http//apmph.anpm.ro.

Observațiile/contestațiile publicului se primesc la sediul autorității competente pentru protecția mediului, APM Prahova, Municipiul Ploieşti, str. Gh. Grigore Cantacuzino, nr. 306 , în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a autorității competente pentru protecția mediului.