OPRIRI APĂ – Intervenții, Lucrări și Reparații programate

 Anunţuri opriri apă


orașul Breaza, afectate comuna Adunați și orașul Breaza

ACTUALIZARE !!!: HIDRO Prahova S.A. anunță că avaria a fost remediată. Se prelungește întreruperea furnizării apei până la încarcarea, aerisirea și reglarea sistemului. Pe măsura ce bazinul și sistemul se încarcă, se va relua distribuția etapizată pe cartiere și treptat pe zonele mai înalte ale orașului.

HIDRO Prahova S.A. anunță că, din cauza unei avarii majore apărute pe rețeaua de aducțiune Paltinu, a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei, din data de 19 septembrie 2024, începând cu ora 08:00, până la remedierea avariei. 

Vor fi afectați de această oprire abonații care locuiesc în orașul Breaza și comuna Adunați.


orașul Slănic

HIDRO Prahova S.A. informează toți locuitorii și agenții economici din orașul Slănic că, începând cu data de 18 septembrie 2024, vor fi efectuate lucrări de reabilitare și modernizare la rezervorul Gogon, rezervor ce alimentează zona centrală a orașului Slănic. Menționăm că după efectuarea acestor lucrări vor fi realizate operațiile de spălare, curățare și dezinfecție.

Așadar, pe parcursul desfășurării acestor lucrări, se interzice ca apa din sistemul public să fie utilizată pentru consumul uman. Apa va fi utilizată doar în scopuri menajere.

Pe întreaga durată a lucrărilor, sursa alternativă de apă potabilă va fi asigurată din containere tip IBC, amplasate în zona afectată.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și vă asigurăm că, după finalizarea intervențiilor, vor fi prelevate probe de apă pentru a garanta conformitatea cu parametrii de calitate.


comuna Telega, afactată strada Telega Vale

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea refacerii stocului de apă foarte scăzut din rezervoare, din cauza lipsei precipitațiilor și a unui consum excesiv de apă din comuna Telega, este nevoită să oprească furnizarea apei, în perioada 20 septembrie 2024 – 21 septembrie 2024, în intervalul orar  23:00-05:00, cu posibilitate de prelungire.  

Vor fi afectați de această oprire abonații care locuiesc pe strada Telega Vale.

Societatea face apel către toți abonații să folosească apa numai în uz casnic și scop menajer și să renunțe la utilizarea resurselor existente pentru alte activități, în scopul evitării deficiențelor în procesul de distribuție.


orașul Comarnic, afectate cartierele Poiana (parțial), Vatra Sat, Ghioșești și străzile Republicii (parțial), Valea Cândei, Școlii și Podul Lung

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea refacerii stocului de apă foarte scăzut din rezervoare, din cauza lipsei precipitațiilor și a unui consum excesiv de apă din orașul Comarnic, este nevoită să oprească furnizarea apei, în perioada 21 septembrie 2024 – 23 septembrie 2024, în intervalul orar 11:00-18:00, respectiv 22:00-06:00, cu posibilitate de prelungire.  

Vor fi afectați de această oprire abonații care locuiesc în cartierele Poiana (parțial), Vatra Sat, Ghioșești și pe străzile Republicii (parțial), Valea Cândei, Școlii și Podul Lung.

Societatea face apel către toți abonații să folosească apa numai în uz casnic și scop menajer și să renunțe la utilizarea resurselor existente pentru alte activități, în scopul evitării deficiențelor în procesul de distribuție.


Perioada 20.09.2024, ora 08:00 – 21.09.2024, ora 08:00, afectată comuna Dumbrava, satul Ciupelniţa

HIDRO Prahova S.A. anunţă că, pentru efectuarea lucrărilor programate de spălare-igienizare a rezervoarelor de înmagazinare și a rețelelor de distributie apă care alimentează comuna Dumbrava, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, în perioada 20 septembrie 2024, ora 08:00 – 21 septembrie 2024, ora 08:00, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați de această oprire abonații care locuiesc în comuna Dumbrava, satul Ciupelniţa.

Societatea își cere scuze față de locuitorii care vor fi afectați și roagă consumatorii vizați sa își asigure rezerve pentru consum și uz casnic. Reluarea distribuției către utilizatorii HIDRO Prahova S.A. se va face treptat, la parametrii de calitate corespunzători, pe măsura umplerii rețelelor.


orașul Sinaia

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea refacerii stocului de apă foarte scăzut din rezervoarele de apă, din cauza lipsei precipitațiilor și a unui consum excesiv de apă din orașul Sinaia, este nevoită să furnizeze apă cu presiune redusă, începând cu data de 03 august 2024, până la revenirea debitelor normale.

Vor fi afectați abonații care locuiesc în zona centrală, Bulevardul Carol I cu străzile adiacente și cartierul Platou Izvor.

!!! Menționăm că abonații care locuiesc în zonele mai înalte sau la etajele superioare ale blocurilor din aceste cartiere, se pot confrunta cu lipsa totală a apei, pe timpul nopții.

Societatea face apel către toți abonații să folosească apa numai în uz casnic și scop menajer și să renunțe la utilizarea resurselor existente pentru alte activități, în scopul evitării deficiențelor în procesul de distribuție.


S.C. HIDRO Prahova S.A. își cere scuze pentru disconfortul creat și asigură că întreprinde toate demersurile pentru remedierea acestora.

Distribuie anunțul!

Sari la conținut