Evenimente

„Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apa si apa uzata din judetul Prahova, in perioada 2014-2020”

Cel mai important Proiect de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată pentru județul Prahova a fost lansat astăzi, 3 octombrie 2022, la Ploiești. Ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, dl. Ioan-Marcel Boloș, președintele Consiliului Județean Prahova, dl. Iulian Dumitrescu și directorul general al operatorului HIDRO PRAHOVA SA, dl. Dorian Ilian Leţea, au semnat Contractul de finanțare privind implementarea „Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din județul Prahova, în perioada 2014-2020”, o investiție totală de aproximativ 690 milioane de euro, dintre care 85% sunt fonduri europene nerambursabile.

Proiectul a fost prezentat de directorul general al societății HIDRO Prahova SA, Dorin Ilian Lețea, în cadrul emisiunii „Proces Verbal”, moderată de Bogdan Enache, la Ploiești TV.

„Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apa si apa uzata din judetul Prahova, in perioada 2014-2020” este o investiție cu valoare totală de aproximativ 690 milioane de euro, dintre care 85% sunt fonduri europene nerambursabile.

Obiectivul Proiectului vizează extinderea și modernizarea infrastructurii de apă și canalizare în 42 de localități din județul Prahova: Adunați, Albești Paleologu, Aluniș, Ariceștii Zeletin, Azuga, Băicoi, Balta Doamnei, Bălțești, Bănești, Bertea, Breaza, Bușteni, Câmpina, Cărbunești,  Cerașu, Comarnic,  Drăgănești, Dumbrava, Fulga, Gherghița, Izvoarele,  Mizil, Păcureți, Podenii Noi, Poiana Câmpina, Poienarii Burchii, Provița de Sus, Provița de Jos,   Sălciile, Scorțeni, Sinaia, Șirna, Slănic, Șoimari, Ștefești, Surani, Telega, Tinosu, Tomșani, Urlați, Vălenii de Munte și Vărbilău.

Sari la conținut