In vederea remedierii unor avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă, HIDRO Prahova S.A. este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 31 octombrie 2023, in următoarele localități..

Modul Registratura

Anunţuri / întrerupere furnizarea apei


31 octombrie 2023

orașul Comarnic, cartierul Vatra Sat

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea refacerii stocului de apă foarte scăzut din rezervoare de la stația de tratare Vatra Sat, din cauza lipsei precipitațiilor din orașul Comarnic, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 31 octombrie 2023, în intervalul orar 12:00 – 16:00.

Vor fi afectați de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în cartierul Vatra Sat.

Societatea face apel către toți abonații să folosească apa numai în uz casnic și scop menajer și să renunțe la utilizarea resurselor existente pentru alte activități, în scopul evitării deficiențelor în procesul de distribuție.


comuna Șirna

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea efectuării lucrărilor de modernizare de către distribuitorul de energie electrică, care a condus la lipsa curentului în stația de pompare din comuna Șirna, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 31 octombrie 2023, în intervalul orar 11:30 – 15:30, cu posibilitate de prelungire. 

Vor fi afectați de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în comuna Șirna. Societatea este în contact cu echipa de intervenții din partea distribuitorului de energie electrică. La restabilirea alimentării cu energie electrică, societatea HIDRO Prahova S.A. va relua furnizarea apei potabile în cel mai scurt timp posibil.


comuna Aluniș

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă din comuna Aluniș, strada Sat Ostrovu, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 31 octombrie 2023, în intervalul orar 11:30 – 13:30, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în comuna Aluniș.


orașul Câmpina, străzile, Bobâlna, Fabricii, Lacul Peștelui, Veterani, Târgu Mureș, Dealului cu străzile adiacente și parțial străzile, Voila, Calea Doftanei

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă din orașul Câmpina, strada Dealului, nr. 2, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 31 octombrie 2023, în intervalul orar 10:00 – 14:00, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc pe străzile: Bobâlna, Fabricii, Lacul Peștelui, Veterani, Târgu Mureș, Dealului cu străzile adiacente și parțial străzile: Voila, Calea Doftanei.


HIDRO Prahova S.A. își cere scuze pentru disconfortul creat și asigură că întreprinde toate demersurile pentru remedierea acestora.

Distribuie anunțul!

Sari la conținut