In vederea remedierii unor avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă sau refacerii stocului de apă foarte scăzut, HIDRO Prahova S.A. este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 22 februarie 2024, în următoarele localități..

Anunţuri / întrerupere furnizarea apei

Anunţuri / întrerupere furnizarea apei
22 Februarie 2024

comuna Scorțeni, afectate satul Mislea, strada Radu Paise (parțial) și comuna Scorțeni.

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă din comuna Cărbunești, sat Mislea, strada Radu Paise, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 22 februarie 2024, în intervalul orar 09:30 – 11:30, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în satul Mislea, strada Radu Paise (parțial) și comuna Scorțeni.


comuna Ceptura, afectat satul Ceptura de Jos

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă din comuna Ceptura, provocată de societatea care execută lucrări, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 22 februarie 2024, în intervalul orar 09:30 – 12:30, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați parțial de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în satul Ceptura de Jos.


comuna Cărbunești

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă din comuna Cărbunești, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 22 februarie 2024, în intervalul orar 09:00 – 12:00, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în zona centrală a comunei Cărbunești.


orașul Vălenii de Munte, afectate parțial străzile Mihai Eminescu, Berevoiești și Ghidulești (totalitate)

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă din orașul Vălenii de Munte, strada Ghidulești, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 22 februarie 2024, în intervalul orar 09:00 – 12:00, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați parțial de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc pe străzile: Mihai Eminescu. Berevoiești și în totalitate strada Ghidulești.


comuna Gura Vadului, afectat satul Gura Vadului

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă din comuna Gura Vadului, sat Gura Vadului, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 22 februarie 2024, în intervalul orar 08:30 – 11:30, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în satul Gura Vadului.


S.C. HIDRO Prahova S.A. își cere scuze pentru disconfortul creat și asigură că întreprinde toate demersurile pentru remedierea acestora.

Distribuie anunțul!

Sari la conținut