Modul Registratura

Oprire apă


Data publicării 20.09.2023 – comuna Bănești
–––––––––––––––––––––-

Societatea HIDRO PRAHOVA S.A. anunță că, în vederea efectuării lucrărilor de extindere la rețeaua de apă, este nevoită să întrerupă furnizarea apei în comuna Bănești, strada Căprărești – Ulița Pădurii, în data de 20 septembrie 2023, în intervalul orar 10:00 – 13:00, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați în totalitate de această oprire abonații HIDRO PRAHOVA S.A. care locuiesc în satul Bănești.

Societatea HIDRO PRAHOVA S.A. își cere scuze pentru disconfortul creat. Reluarea furnizării apei se va face după finalizarea intervenției, la parametrii de calitate corespunzători.


Data publicării 19.09.2023 – Sinaia
––––––––––––––––––
Societatea HIDRO PRAHOVA S.A. anunță că, în vederea efectuării unor lucrări de modernizare prestate de un operator economic de profil în orașul Sinaia, strada Walter Mărăcineanu, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 19 septembrie 2023, în intervalul orar 10:30 – 16:00, cu posibilitate de prelungire.Vor fi afectați abonații HIDRO PRAHOVA S.A. care locuiesc pe străzile: Walter Mărăcineanu (parțial) și Paltinului.Societatea HIDRO PRAHOVA S.A. își cere scuze pentru disconfortul creat. Reluarea furnizării apei se va face după finalizarea intervenției, la parametrii de calitate corespunzători.
Sari la conținut