OPRIRI APĂ – Intervenții, Lucrări și Reparații programate

 Anunţuri opriri apă


comuna Fulga

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea refacerii stocului de apă foarte scăzut din rezervoare, din cauza lipsei precipitațiilor și a unui consum excesiv de apă din comuna Fulga, este nevoită să oprească furnizarea apei, în data de – 05 iulie 2024, în intervalele orare 05:30 – 08:00 și 19:00 – 22:00, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați de această oprire abonații care locuiesc în comuna Fulga.

Societatea face apel către toți abonații să folosească apa numai în uz casnic și scop menajer și să renunțe la utilizarea resurselor existente pentru alte activități, în scopul evitării deficiențelor în procesul de distribuție.


comuna Apostolache

HIDRO Prahova S.A. anunță că, din cauza unui defect tehnic la Foraj 1, stația de apă din comuna Apostolache, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi – 04 iulie 2024, în intervalul orar 13:30 – 16:30, cu posibilitate de prelungire.  

Vor fi afectați de această oprire abonații care locuiesc în comuna Apostolache.


comuna Telega, afectate străzile: Colibași, Secăriei, Moldoveni și Scânteie

HIDRO Prahova S.A. anunță că, din cauza unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă din comuna Telega, strada Colibași, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi – 04 iulie 2024, în intervalul orar 11:30 – 14:30, cu posibilitate de prelungire.  

Vor fi afectați de această oprire abonații care locuiesc pe străzile: Colibași, Secăriei, Moldoveni și Scânteie.


orașul Mizil, afectată strada Teilor 

ACTUALIZARE, ora 15:00HIDRO Prahova S.A. anunță că, întreruperea furnizării apei se extinde până la ora 16:00, cu posibilitate de prelungire.

HIDRO Prahova S.A. anunță că, din cauza unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă din orașul Mizil, strada Teilor, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi – 04 iulie 2024, în intervalul orar 10:30 – 12:30, cu posibilitate de prelungire.  

Vor fi afectați de această oprire abonații care locuiesc pe strada Teilor. 


orașul Bușteni, afectată strada Cuza Vodă

HIDRO Prahova S.A. anunță că, din cauza unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă din orașul Bușteni, strada Cuza Vodă, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi – 04 iulie 2024, în intervalul orar 10:00-13:00, cu posibilitate de prelungire.  

Vor fi afectați de această oprire abonații care locuiesc pe strada Cuza Vodă.


orașele Băicoi, Vălenii de Munte, comunele Predeal-Sărari, Dumbrăvești și Cosminele

HIDRO Prahova S.A. anunță întreruperea alimentării cu apă potabilă, în data de 04 iulie 2024, începând cu ora 08:00, în următoarele localități:

– comunele: Predeal-Sărari, Cosminele, Dumbrăvești (satul Plopeni-Sat)

– orașul Vălenii de Munte, afectat cartierul Rizănești

– orașul Băicoi, afectate cartierele: Dâmbu (parțial) și Țintea

HIDRO Prahova S.A. este nevoită să aplice această măsură, în urma informării primite de la Exploatare Sistem Zonal Prahova, privind viitura puternică care s-a produs pe albia râului Teleajen, în data de 03.07.2024. Apa provenită din lacul de priză S.T.A. Vălenii de Munte a atins valori foarte mari ale turbidității, făcând imposibilă tratarea apei de către Exploatare Sistem Zonal Prahova. Până la scăderea turbidității și crearea condițiilor necesare tratării apei, S.T.A. Vălenii de Munte va rămâne oprită.

În aceste condiții, HIDRO Prahova S.A. precizează că alimentarea cu apă pentru abonații afectați va fi reluată în regim normal de presiune și debit odată ce problema va fi remediată.

Vă asigurăm că înainte de reluarea distribuției, vor fi prelevate probe de apă, care vor fi analizate în vederea asigurării gradului de potabilitate al acesteia, conform reglementărilor în vigoare.

S.C. HIDRO Prahova S.A. își cere scuze pentru disconfortul creat și asigură că întreprinde toate demersurile pentru remedierea acestei situații.


comuna Scorțeni, afectate satele Bordenii Mari şi Bordenii Mici

HIDRO Prahova S.A. anunță că, din cauza lipsei energiei electrice la stațiile de apă din comuna Scorțeni, sat Bordenii Mici, sat Bordenii Mari, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi – 04 iulie 2024, în intervalul orar 09:30-12:30, cu posibilitate de prelungire.  

Această întrerupere va afecta parțial abonații care locuiesc în satele Bordenii Mari şi Bordenii Mici.

Societatea este în contact cu echipa de intervenții din partea distribuitorului de energie electrică.


comuna Șoimari, afectată strada Zapodie

HIDRO Prahova S.A. anunță că, din cauza unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă din comuna Șoimari, strada Zapodie, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi – 04 iulie 2024, în intervalul orar 09:00-13:00, cu posibilitate de prelungire.  

Vor fi afectați de această oprire abonații care locuiesc pe strada Zapodie.


comuna Izvoarele, afectate orașul Slănic, cartier Groșani și comuna Izvoarele, sat Schiulești și sat Izvorele

HIDRO Prahova S.A. anunță că, din cauza nivelului foarte ridicat de turbiditate al apei, cauzat de precipitațiile abundete din comuna Izvorele, sat Schiulești, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi – 04 iulie 2024, în intervalul orar 09:00-14:00, cu posibilitate de prelungire.  

Vor fi afectați parțial abonații care locuiesc în orașul Slănic, cartier Groșani și comuna Izvoarele, sat Schiulești și sat Izvorele.


orașul Sinaia, afectate străzile: Theodor Aman, Aosta (parțial), Mihail Kogălniceanu, Lăstunilor, Mihai Eminescu, Avram Iancu (parțial) și Pustnicului

HIDRO Prahova S.A. anunță că, din cauza unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă din orașul Sinaia, strada Theodor Aman, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi – 04 iulie 2024, în intervalul orar 09:00-11:00, cu posibilitate de prelungire.  

Vor fi afectați de această oprire abonații care locuiesc pe străzile: Theodor Aman, Aosta (parțial), Mihail Kogălniceanu, Lăstunilor, Mihai Eminescu, Avram Iancu (parțial) și Pustnicului.


orașul Sinaia, afectate cartierele Izvor și Platoul Izvor

HIDRO Prahova S.A. anunță că, din cauza colmatării bazinului de captare Valea Dorului, din orașul Sinaia, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, în perioada 03 iulie 2024, începând cu ora 23:00 – 04 iulie 2024, ora 12:00, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați abonații care locuiesc în cartierele Izvor și Platou Izvor.


S.C. HIDRO Prahova S.A. își cere scuze pentru disconfortul creat și asigură că întreprinde toate demersurile pentru remedierea acestora.

Distribuie anunțul!

Sari la conținut