OPRIRI APĂ – Intervenții, Lucrări și Reparații programate

 Anunţuri opriri apă


orașul Sinaia, afectate cartierele Izvor și Platoul Izvor

HIDRO Prahova S.A. anunță că, din cauza colmatării bazinului de captare Valea Dorului, din orașul Sinaia, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, în perioada 03 iulie 2024, începând cu ora 23:00 – 04 iulie 2024, ora 12:00, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați abonații care locuiesc în cartierele Izvor și Platou Izvor.


comuna Scorțeni, afectate parțial satul Bordenii Mari și satul Bordenii Mici

HIDRO Prahova S.A. anunță că, din cauza lipsei energiei electrice la stația de apă din comuna Scorțeni, sat Bordenii Mici, este nevoită să întrerupă furnizarea apei,  astăzi – 03 iulie 2024, începând cu ora 22:00, până mâine, 04 iulie 2024, ora 06:00, cu posibilitate de prelungire.

Această întrerupere va afecta parțial abonații care locuiesc în comuna Scorțeni, satul Bordenii Mari şi satul Bordenii Mici.

Societatea este în contact cu echipa de intervenții din partea distribuitorului de energie electrică.


orașul Comarnic, afectate parțial  cartierele Poiana, Vatra Sat şi Ghioşeşti

HIDRO Prahova S.A. anunță că, din cauza nivelului foarte ridicat de turbiditate al apei, cauzat de precipitațiile abundete din orașul Comarnic, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, în perioada 03 iulie 2024, ora 22:00 – 04 iulie 2024, ora 05:00, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați parțial abonații care locuiesc în cartierele Poiana, Vatra Sat şi Ghioşeşti.


orașul Breaza, afectate cartierele Podul Vadului, Drog si Valea Brezei (parţial) 

ACTUALIZARE, 04.07.2024: HIDRO Prahova S.A. anunță că, lucrările pentru spălarea și igienizarea rezervoarului Sunătoarea au fost anulate din cauza condițiilor meteo nefavorabile, vor fi reluate la data de 08 iulie 2024.

HIDRO Prahova S.A. anunță că, pentru efectuarea lucrărilor programate de spălare-igienizare a rezervoarelor de înmagazinare și a rețelelor de distribuție, respectiv a rezervorului de apă Sunătoarea care  alimentează oraşul Breaza, este nevoită să întrerupă furnizarea apei astăzi – 03 iulie 2024, începând cu ora 09:00, până mâine, 04 iulie 2024, ora 09:00, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați de această oprire abonații care locuiesc în cartierele Podul Vadului, Drog si Valea Brezei (parţial).

Societatea își cere scuze față de locuitorii care vor fi afectați și roagă consumatorii vizați sa își asigure rezerve pentru consum și uz casnic.

Reluarea distribuției către utilizatorii HIDRO Prahova S.A. se va face treptat, la parametrii de calitate corespunzători, pe măsura umplerii rețelelor.


comuna Cosminele

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea refacerii stocului de apă foarte scăzut din rezervoare, din cauza lipsei precipitațiilor și a unui consum excesiv de apă de la stația de apă Cosminele, din  comuna Cosminele, este nevoită să oprească furnizarea apei, astăzi – 03 iulie 2024, începând cu ora 22:00, până mâine, 04 iulie 2024, ora 02:00, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați de această oprire abonații care locuiesc în comuna Cosminele.

Societatea face apel către toți abonații să folosească apa numai în uz casnic și scop menajer și să renunțe la utilizarea resurselor existente pentru alte activități, în scopul evitării deficiențelor în procesul de distribuție.


orașul Bușteni, străzile Telecabinei și Fundătura Alunului cu adiacentele

HIDRO Prahova S.A. anunță că, din cauza unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă din orașul Bușteni, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi – 03 iulie 2024, în intervalul orar 11:30-13:30, cu posibilitate de prelungire.  

Vor fi afectați de această oprire abonații care locuiesc pe străzile Telecabinei și Fundătura Alunului cu adiacentele.


comuna Scorțeni, afectat satul Bordenii Mari și satul Bordenii Mici

HIDRO Prahova S.A. anunță că, din cauza lipsei energiei electrice la stația de apă din comuna Scorțeni, satul Bordenii Mari și satul Bordenii Mici, este nevoită să întrerupă furnizarea apei,  astăzi – 03 iulie 2024, în intervalul orar 10:30 – 14:30, cu posibilitate de prelungire.

Această întrerupere va afecta abonații care locuiesc în satul Bordenii Mari și satul Bordenii Mici.

Societatea este în contact cu echipa de intervenții din partea distribuitorului de energie electrică.


comuna Blejoi, afectat cartierul Albert

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea execuției unui branșament nou în comuna Blejoi, sat Ploieștiori, cartier Albert, strada Orăștiei, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi – 03 iulie 2024, în intervalul orar 09:30 – 11:30,cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați abonații care locuiesc în cartierul Albert.


comuna Tinosu

HIDRO Prahova S.A. anunță că, din cauza lipsei energiei electrice la stația de apă din comuna Tinosu, este nevoită să întrerupă furnizarea apei,  astăzi – 03 iulie 2024, în intervalul orar 08:00 – 12:00, cu posibilitate de prelungire.

Această întrerupere va afecta abonații care locuiesc în comuna Tinosu.

Societatea este în contact cu echipa de intervenții din partea distribuitorului de energie electrică.


comuna Cosminele

HIDRO Prahova S.A. anunță că, din cauza lipsei energiei electrice la stația de apă din comuna Cosminele, este nevoită să întrerupă furnizarea apei,  astăzi – 03 iulie 2024, în intervalul orar 08:00 – 12:00, cu posibilitate de prelungire.

Această întrerupere va afecta abonații care locuiesc în comuna Cosminele.

Societatea este în contact cu echipa de intervenții din partea distribuitorului de energie electrică.


comuna Scorțeni, afectat satul Scorțeni

HIDRO Prahova S.A. anunță că, din cauza lipsei energiei electrice la stația de apă din comuna Scorțeni, este nevoită să întrerupă furnizarea apei,  astăzi – 03 iulie 2024, în intervalul orar 08:00 – 12:00, cu posibilitate de prelungire.

Această întrerupere va afecta abonații care locuiesc în satul Scorțeni.

Societatea este în contact cu echipa de intervenții din partea distribuitorului de energie electrică.


S.C. HIDRO Prahova S.A. își cere scuze pentru disconfortul creat și asigură că întreprinde toate demersurile pentru remedierea acestora.

Distribuie anunțul!

Sari la conținut