In vederea remedierii unor avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă, HIDRO Prahova S.A. este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 26 octombrie 2023, in următoarele localități..

Modul Registratura

Anunţuri / întrerupere furnizarea apei


26 octombrie 2023

orașul Sinaia, cartier Platou

HIDRO Prahova S.A. anunță că, din cauza unei avarii apărute pe un branșament al rețelei de distribuție a apei din orașul Sinaia, cartier Platou, strada Brândușelor, bloc 11B, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 26 octombrie 2023, în intervalul orar 12:00 – 13:00, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați parțial de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în cartierul Platou.


orașul Comarnic, cartierul Vatra Sat

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă din orașul Comarnic, strada Oilor, nr.20, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 26 octombrie 2023, în intervalul orar 12:00 – 15:00, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați parțial de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în cartierul Vatra Sat.


satul Baba Ana

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă din comuna Baba

Ana, sat Baba Ana, provocată de societatea care execută lucrări la rețeaua de distribuție gaze, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 26 octombrie 2023, în intervalul orar 10:00 – 15:00, cu posibilitate de prelungire.

Această întrerupere va afecta abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în satul Baba Ana.


HIDRO Prahova S.A. își cere scuze pentru disconfortul creat și asigură că întreprinde toate demersurile pentru remedierea acestora.

Distribuie anunțul!

Sari la conținut