In vederea remedierii unor avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă, HIDRO Prahova S.A. este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 25 octombrie 2023, in următoarele localități..

Modul Registratura

Anunţuri / întrerupere furnizarea apei


25 octombrie 2023

orașul Comarnic, cartierele, Vatra Sat, Ghioșești și străzile, Republicii, Poiana, Podu Lung

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea refacerii stocului de apă foarte scăzut din rezervoare de la stațiile de tratare Vatra Sat, Ghioșești și Valea lui Conci, din cauza lipsei precipitațiilor din orașul Comarnic, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, în perioada 25 octombrie 2023 – 29 octombrie 2023, în intervalul orar 00:00 – 04:00.

Vor fi afectați parțial de această oprire abonații care locuiesc în cartierele: Vatra Sat, Ghioșești și pe străzile: Republicii, Poiana, Podu Lung.

HIDRO Prahova S.A. face apel către toți abonații să folosească apa numai în uz casnic și scop menajer și să renunțe la utilizarea resurselor existente pentru alte activități, în scopul evitării deficiențelor în procesul de distribuție.


comuna Gura Vadului, strada Colinei
HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă din comuna Gura Vadului, strada Colinei, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 25 octombrie 2023, în intervalul orar 13:00 – 15:00, cu posibilitate de prelungire.
Vor fi afectați parțial abonații care locuiesc pe strada Colinei.

orașul Sinaia, strada Calea București
HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă din orașul Sinaia, strada Calea București, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 25 octombrie 2023, în intervalul orar 12:30 – 15:30, cu posibilitate de prelungire.
Vor fi afectați parțial abonații care locuiesc pe strada Calea București.

orașul Câmpina, cartierul Voila
HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă din orașul Câmpina, strada Dealului, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 25 septembrie 2023, în intervalul orar 11:00 – 14:00, cu posibilitate de prelungire.
Vor fi afectați abonații care locuiesc în cartierul Voila.

orașul Slănic, strada Calea Ploiești

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă din orașul Slănic, strada Unirii, nr. 1, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 25 septembrie 2023, în intervalul orar 10:00 – 12:00, cu posibilitate de prelungire.
Vor fi afectați abonații care locuiesc pe strada Calea Ploiești și străzile adiacente.

orașul Comarnic, cartierul Vatra Sat

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea refacerii stocului de apă foarte scăzut din rezervorul de la stația de tratare Vatra Sat, din cauza lipsei precipitațiilor din orașul Comarnic, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 25 octombrie 2023, în intervalul orar 12:00 – 16:30, cu posibilitate de prelungire.
Vor fi afectați parțial de această oprire abonații care locuiesc în cartierul Vatra Sat.

HIDRO Prahova S.A. își cere scuze pentru disconfortul creat și asigură că întreprinde toate demersurile pentru remedierea acestora.

Distribuie anunțul!

Sari la conținut