In vederea remedierii unor avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă, HIDRO Prahova S.A. este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 27 octombrie 2023, in următoarele localități..

Modul Registratura

Anunţuri / întrerupere furnizarea apei


27 octombrie 2023

 

orașul Comarnic, cartierul Vatra Sat și pe străzile: Costiș și Secăriei (parțial)

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea refacerii stocului de apă foarte scăzut din rezervoare, din cauza lipsei precipitațiilor din orașul Comarnic, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 27 octombrie 2023, în intervalul orar 12:00 – 16:00, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în cartierul Vatra Sat și pe străzile: Costiș și Secăriei (parțial).


comuna Apostolache, 28 octombrie 2023 – 01 noiembrie 2023

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea refacerii stocului de apă foarte scăzut din rezervorul de la stația de Apă din comuna Apostolache, din cauza lipsei precipitațiilor, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, în perioada 28 octombrie 2023 – 01 noiembrie 2023, în intervalul orar 00:00 – 04:00.Vor fi afectați de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în comuna Apostolache.


orașul Azuga, strada Prahovei
HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă din orașul Azuga, strada Prahovei, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 27 octombrie 2023, în intervalul orar 10:30 – 12:30, cu posibilitate de prelungire.
Această întrerupere va afecta abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc pe străzile Prahovei și Victoriei (parțial).

comuna Baba Ana, sat Cireșanu
HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă din comuna Baba Ana, sat Cireșanu, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 27 octombrie 2023, în intervalul orar 10:00 – 13:00, cu posibilitate de prelungire.
Această întrerupere va afecta abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în satul Cireșanu.

comuna Baba Ana, sat Baba Ana
HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă din comuna Baba Ana, sat Baba Ana, provocată de societatea care execută lucrări la rețeaua de distribuție gaze, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 27 octombrie 2023, în intervalul orar 09:30 – 11:30, cu posibilitate de prelungire.
Această întrerupere va afecta abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în satul Baba Ana.

HIDRO Prahova S.A. își cere scuze pentru disconfortul creat și asigură că întreprinde toate demersurile pentru remedierea acestora.

Distribuie anunțul!

Sari la conținut