In vederea remedierii unor avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă, HIDRO Prahova S.A. este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 28 octombrie 2023, in următoarele localități..

Modul Registratura

Anunţuri / întrerupere furnizarea apei


28 octombrie 2023

 

orașul Comarnic, cartierul Vatra Sat

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea refacerii stocului de apă foarte scăzut din rezervoare de la stația de tratare apă Vatra Sat, orașul Comarnic, din cauza lipsei precipitațiilor este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 28 octombrie 2023, în intervalul orar 13:00 – 16:00, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați parțial această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în cartierul Vatra Sat.
Societatea face apel către toți abonații să folosească apa numai în uz casnic și scop menajer și să renunțe la utilizarea resurselor existente pentru alte activități, în scopul evitării deficiențelor în procesul de distribuție.


comuna Poiana Câmpina

HIDRO Prahova S.A. anunță că, pentru remedierea unei defecțiuni apărute pe rețeaua distribuitorului de energie electrică din comuna Poiana Câmpina, care a condus la lipsa curentului în stația de pompare Răgman, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 28 septembrie 2023, în intervalul orar 08:30 – 11:30, cu posibilitate de prelungire.

Această întrerupere va afecta abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în comuna Poiana Câmpina. Societatea este în contact cu echipa de intervenții din partea distribuitorului de energie electrică. La restabilirea alimentării cu energie electrică, HIDRO Prahova S.A. va relua furnizarea apei potabile în cel mai scurt timp posibil.


orașul Comarnic, străzile Moara Veche, Prundului şi cartierul Ghioșești

HIDRO Prahova S.A. anunță că, din cauza unei avarii apărute la bazinul de înmagazinare apă Cărbunărița din orașul Comarnic, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 28 octombrie 2023, în intervalul orar 08:00 – 11:00, cu posibilitate de prelungire. 

Vor fi afectați de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc pe străzile Moara Veche, Prundului şi cartierul Ghioșești.


HIDRO Prahova S.A. își cere scuze pentru disconfortul creat și asigură că întreprinde toate demersurile pentru remedierea acestora.

Distribuie anunțul!

Sari la conținut