HIDRO Prahova S.A. vă informează că, în vederea îmbunătățirii calității serviciilor oferite utilizatorilor, platforma ,,client-hph.ro” se află într-un proces de actualizare!

Modul Registratura

Anunţuri / Noutăți


HIDRO Prahova S.A. vă informează că, în vederea îmbunătățirii calității serviciilor oferite utilizatorilor, platforma ,,client-hph.ro” se află într-un proces de actualizare. Momentan, platforma și adresa de e-mail suport-it@hidroprahova.ro, sunt indisponibile.

Această actualizare are ca scop asigurarea unei experiențe mai eficiente și fiabile pentru toți utilizatorii noștri. În timpul perioadei de modernizare, pentru informații legate de facturare/plăți, utilizatorii sunt rugați să se adreseze telefonic la punctele de lucru de care aparțin. De asemenea transmiterea indecsilor autocitiți se face doar telefonic la urmatoarele numere: 0800.800.820 sau 0244.522.820.

Ne cerem scuze pentru eventualele neplăceri pe care această situație le poate provoca și vă mulțumim pentru înțelegere și răbdare! Echipa noastră lucrează cu dedicare pentru a oferi servicii de calitate superioară și vă asigurăm că vom face tot posibilul să revenim la funcționalitatea normală în cel mai scurt timp posibil.

Distribuie anunțul!

Sari la conținut