In vederea remedierii unor avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă, HIDRO Prahova S.A. este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 30 octombrie 2023, in următoarele localități..

Modul Registratura

Anunţuri / întrerupere furnizarea apei


30 octombrie 2023

orașul Comarnic, cartierele, Vatra Sat, Ghioșești și străzile, Republicii, Poiana, Podu Lung

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea refacerii stocului de apă foarte scăzut din rezervoare de la stațiile de tratare Vatra Sat, Ghioșești și Valea lui Conci, din cauza lipsei precipitațiilor din orașul Comarnic, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, în perioada 30 octombrie 2023 – 05 noiembrie 2023, în intervalul orar 00:00 – 04:00.

Vor fi afectați parțial de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în cartierele: Vatra Sat, Ghioșești și pe străzile: Republicii, Poiana, Podu Lung.

Societatea face apel către toți abonații să folosească apa numai în uz casnic și scop menajer și să renunțe la utilizarea resurselor existente pentru alte activități, în scopul evitării deficiențelor în procesul de distribuție.


orașul Breaza, cartierul Valea Târsei

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe conducta de transport Paltinu, a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei în orașul Breaza, astăzi, 30 octombrie 2023, în intervalul orar 14:30 – 17:30, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în cartierul Valea Târsei.


Comarnic, cartierul Vatra Sat

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea refacerii stocului de apă foarte scăzut din rezervoare de la stația de tratare apă Vatra Sat, orașul Comarnic, din cauza lipsei precipitațiilor este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 30 octombrie 2023, în intervalul orar 13:00 – 16:00, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați parțial de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în cartierul Vatra Sat.
Societatea face apel către toți abonații să folosească apa numai în uz casnic și scop menajer și să renunțe la utilizarea resurselor existente pentru alte activități, în scopul evitării deficiențelor în procesul de distribuție.


satul Gura Vadului
HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă din comuna Gura Vadului, sat Gura Vadului, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 30 octombrie 2023, în intervalul orar 10:00 – 13:00, cu posibilitate de prelungire. 

Această întrerupere va afecta abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în satul Gura Vadului.


comuna Boldești-Grădiștea
HIDRO Prahova S.A. anunță că, pentru efectuarea lucrărilor de mentenanță la rețeaua de distribuție a furnizorului de electricitate din comuna Boldești-Grădiștea, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 30 octombrie 2023, în intervalul orar 09:30 – 18:00, cu posibilitate de prelungire. 
Vor fi afectați de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în comuna Boldești-Grădiștea.Societatea  este în contact cu echipa de intervenții din partea distribuitorului de energie electrică. La restabilirea alimentării cu energie electrică, HIDRO Prahova S.A. va relua furnizarea apei potabile în cel mai scurt timp posibil.

comuna Fulga
HIDRO Prahova S.A. anunță că, pentru efectuarea lucrărilor de mentenanță la rețeaua de distribuție a furnizorului de electricitate din comuna Fulga, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 30 octombrie 2023, în intervalul orar 08:30 – 16:00, cu posibilitate de prelungire.
Vor fi afectați de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în comuna Fulga. Societatea este în contact cu echipa de intervenții din partea distribuitorului de energie electrică. La restabilirea alimentării cu energie electrică, societatea va relua furnizarea apei potabile în cel mai scurt timp posibil.

HIDRO Prahova S.A. își cere scuze pentru disconfortul creat și asigură că întreprinde toate demersurile pentru remedierea acestora.

Distribuie anunțul!

Sari la conținut