In vederea remedierii unor avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă, HIDRO Prahova S.A. este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 03 noiembrie 2023, în următoarele localități..

Modul Registratura

Anunţuri / întrerupere furnizarea apei


03 noiembrie 2023

orașul Comarnic, cartierul Vatra Sat

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea refacerii stocului de apă foarte scăzut din rezervorul de la stația de tratare Vatra Sat, din cauza lipsei precipitațiilor din orașul Comarnic, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 03 noiembrie 2023, în intervalul orar 10:30 – 14:30, cu posibilitate de prelungire. 

Vor fi afectați parțial de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în cartierul Vatra Sat.

Societatea face apel către toți abonații să folosească apa numai în uz casnic și scop menajer și să renunțe la utilizarea resurselor existente pentru alte activități, în scopul evitării deficiențelor în procesul de distribuție.


comuna Baba Ana, sat Baba Ana

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea efectuării lucrărilor de modernizare de către distribuitorul de energie electrică din comuna Baba Ana, sat Baba Ana, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 03 octombrie 2023, în intervalul orar 10:00 – 14:00, cu posibilitate de prelungire. 

Vor fi afectați de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în satul Baba Ana.

Societatea este în contact cu echipa de intervenții din partea distribuitorului de energie electrică.

La restabilirea alimentării cu energie electrică, societatea HIDRO Prahova S.A. va relua furnizarea apei potabile în cel mai scurt timp posibil.


comuna Fulga

HIDRO Prahova S.A. anunță că, pentru efectuarea lucrărilor de mentenanță la rețeaua de distribuție a furnizorului de electricitate care a condus la lipsa curentului în stația de pompare din comuna Fulga, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 03 noiembrie 2023, în intervalul orar 10:00 – 16:00, cu posibilitate de prelungire. 

Vor fi afectați de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în comuna Fulga.

Societatea este în contact cu echipa de intervenții din partea distribuitorului de energie electrică.

La restabilirea alimentării cu energie electrică, societatea HIDRO Prahova S.A. va relua furnizarea apei potabile în cel mai scurt timp posibil.


S.C. HIDRO Prahova S.A. își cere scuze pentru disconfortul creat și asigură că întreprinde toate demersurile pentru remedierea acestora.

Distribuie anunțul!

Sari la conținut