In vederea remedierii unor avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă, HIDRO Prahova S.A. este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 02 noiembrie 2023, în următoarele localități..

Modul Registratura

Anunţuri / întrerupere furnizarea apei


02 noiembrie 2023

comuna Izvoarele, sat Izvoarele

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea efectuării unor lucrări prestate de un operator economic de profil pentru schimbarea unui tronson a conductei de distribuție în comuna Izvoarele, sat Izvoarele, strada Crasna, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 02 noiembrie 2023, în intervalul orar 11:30 – 14:30, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în satul Izvoarele.


orașul Câmpina, strada Carol I cu străzile adiacente

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă din orașul Câmpina, strada Crișuri, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 02 noiembrie 2023, în intervalul orar 10:45 – 12:45, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc pe strada Carol I cu străzile adiacente


comuna Fulga

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă din comuna Fulga, satul Fulga de Sus, provocată de societatea care execută lucrări la rețeaua de canalizare, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 02 noiembrie 2023, în intervalul orar 10:00 – 13:30, posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în comuna Fulga.


satul Baba Ana

HIDRO Prahova S.A. anunță că, din cauza unei avarii apărute pe un branșament al rețelei de distribuție a apei din comuna Baba Ana, satul Baba Ana, strada D004, la numerele 445 și 455, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 02 noiembrie 2023, în intervalul orar 10:00 – 12:00, cu posibilitate de prelungire. 

Vor fi afectați de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în satul Baba Ana


comuna Ceptura de Jos

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă din comuna Ceptura de Jos, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 02 noiembrie 2023, în intervalul orar 10:00 – 12:00, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în comuna Ceptura de Jos.


orașul Comarnic, străzile, Eternității, Bătrâioarei, Malul Luncii, Secăriei, Valea Cândei, Școlii, Poiana de Jos, Valea Comarnicului și parțial cei care locuiesc în cartierul Poiana

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă din orașul Comarnic, strada Bătrâioarei, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 02 noiembrie 2023, în intervalul orar 10:00 – 14:00, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați în totalitate abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în cartierul Vatra Sat, pe străzile: Eternității, Bătrâioarei, Malul Luncii, Secăriei, Valea Cândei, Școlii, Poiana de Jos, Valea Comarnicului și parțial cei care locuiesc în cartierul Poiana.


orașul Comarnic, cartierul Vatra Sat

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea refacerii stocului de apă foarte scăzut din rezervorul de la stația de tratare Vatra Sat, din cauza lipsei precipitațiilor din orașul Comarnic, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 02 noiembrie 2023, în intervalul orar 10:00 – 14:00, cu posibilitate de prelungire. 

Vor fi afectați parțial de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în cartierul Vatra Sat.

Societatea face apel către toți abonații să folosească apa numai în uz casnic și scop menajer și să renunțe la utilizarea resurselor existente pentru alte activități, în scopul evitării deficiențelor în procesul de distribuție.


orașul Breaza, străzile, Plaiului, Someș, Alexandru Ioan Cuza, Bucegi, Armoniei (parțial), Caraiman (parțial), Parâng și Victoriei (parțial) și comuna Adunați

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe conducta de transport Paltinu, a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei în orașul Breaza, astăzi, 02 noiembrie 2023, în intervalul orar 08:00 – 12:00, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în cartierul Valea Târsei, străzile: Plaiului, Someș, Alexandru Ioan Cuza, Bucegi, Armoniei (parțial), Caraiman (parțial), Parâng și Victoriei (parțial) și comuna Adunați.


S.C. HIDRO Prahova S.A. își cere scuze pentru disconfortul creat și asigură că întreprinde toate demersurile pentru remedierea acestora.

Distribuie anunțul!

Sari la conținut