In vederea remedierii unor avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă sau refacerii stocului de apă foarte scăzut, HIDRO Prahova S.A. este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 02 decembrie 2023, în următoarele localități..

Modul Registratura

Anunţuri / întrerupere furnizarea apei


Anunţuri / întrerupere furnizarea apei
02 decembrie 2023

comuna Ceptura, satul Ceptura de Jos

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute la forajul Fendu care alimentează rezervorul cu apă din comuna Ceptura, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, în perioada 02 decembrie 2023 – 04 decembrie 2023, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în satul Ceptura de Jos


orașul Comarnic, străzile Republicii, Podul Vârtos, Podul Lung și parțial cei care locuiesc în cartierele Vatra Sat și Poiana

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei defecțiuni a unei vane de distribuție DN100 din orașul Comarnic, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 02 decembrie 2023, în intervalul orar 09:00 – 11:00, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați în totalitate abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc pe străzile Republicii, Podul Vârtos, Podul Lung și parțial cei care locuiesc în cartierele Vatra Sat și Poiana.


S.C. HIDRO Prahova S.A. își cere scuze pentru disconfortul creat și asigură că întreprinde toate demersurile pentru remedierea acestora..

Distribuie anunțul!

Sari la conținut