In vederea remedierii unor avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă sau refacerii stocului de apă foarte scăzut, HIDRO Prahova S.A. este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 01 decembrie 2023, în următoarele localități..

Modul Registratura

Anunţuri / întrerupere furnizarea apei


Anunţuri / întrerupere furnizarea apei
01 decembrie 2023

orașul Comarnic, cartierele Vatra Sat și Poiana

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea refacerii stocului de apă foarte scăzut din rezervoare de la stația de tratare Vatra Sat, din cauza lipsei precipitațiilor din orașul Comarnic, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 01 decembrie 2023, în intervalul orar 11:00-15:00, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați parțial de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în cartierele: Vatra Sat și Poiana.

Societatea face apel către toți abonații să folosească apa numai în uz casnic și scop menajer și să renunțe la utilizarea resurselor existente pentru alte activități, în scopul evitării deficiențelor în procesul de distribuție.


orașul Urlați, Valea Urloii, Valea Seman și Cherba

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei defecțiuni a unui contactor apărute la stația de pompare din orașul Urlați, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 01 decembrie 2023, în intervalul orar 09:00 – 11:00, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați abonații HIDRO PRAHOVA S.A. care locuiesc în Valea Urloii, Valea Seman și Cherba.


S.C. HIDRO Prahova S.A. își cere scuze pentru disconfortul creat și asigură că întreprinde toate demersurile pentru remedierea acestora..

Distribuie anunțul!

Sari la conținut