In vederea remedierii unor avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă sau refacerii stocului de apă foarte scăzut, HIDRO Prahova S.A. este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 28 ianuarie 2024, în următoarele localități..

Anunţuri / întrerupere furnizarea apei


28 ianuarie 2024

Apa din sistemul public în Câmpina este potabilă și poate fi folosită pentru consum uman

Hidro Prahova S.A. anunță locuitorii şi agenţii economici din Câmpina că apa din sistemul public este potabilă și poate fi folosită inclusiv pentru băut sau gătit.

Potrivit adresei pe care Hidro Prahova a primit-o astăzi, 28.01.2024, de la DSP Prahova, probele de control prelevate pe 27.01.2024 şi prelucrate de Institutul Naţional de Sănătate Publică la ieșire din staţia de tratare Muscel – Voila confirmă că apa este potabilă poate fi folosită pentru consum uman.


orașul Slănic, afectate strada I.L. Caragiale cu străzile adiacente.

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă din orașul Slănic, strada I.L. Caragiale, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, în perioada 28 ianuarie 2024, ora 12:30 – 29 ianuarie 2024, ora 12:00, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc pe strada I.L. Caragiale cu străzile adiacente.


HIDRO Prahova S.A. anunță că, pentru efectuarea lucrărilor de spălare-igienizare a rezervoarelor de înmagazinare apă care alimentează comuna Posești, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 28 ianuarie 2024, în intervalul orar 12:00-16:00, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în comuna Posești.

Societatea își cere scuze față de locuitorii care vor fi afectați și roagă consumatorii vizați să își asigure rezerve pentru consum și uz casnic.

Reluarea distribuției către utilizatorii HIDRO PRAHOVA S.A. se va face treptat, la parametrii de calitate corespunzători, pe măsura umplerii rețelelor.


orașul Comarnic, afectate cartierul Podul Lung și parțial, abonații care locuiesc pe străzile Republicii, Valea Cândei, Şcolii, Poiana și în cartierul Ghioșești

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea refacerii stocului de apă foarte scăzut din rezervoare de la stația de tratare Valea lui Conci și de la stația de tratare Ghioșești din orașul Comarnic, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 28 ianuarie 2024, în intervalul orar 12:00-16:00, cu posibilitate de prelungire. 

Vor fi afectați în totalitate de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în cartierul Podul Lung și parțial, abonații care locuiesc pe străzile: Republicii, Valea Cândei, Şcolii, Poiana și în cartierul Ghioșești.

Societatea face apel către toți abonații să folosească apa numai în uz casnic și scop menajer și să renunțe la utilizarea resurselor existente pentru alte activități, în scopul evitării deficiențelor în procesul de distribuție.


HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea refacerii stocului de apă foarte scăzut din rezervorul de la stația de pompare Ciorani, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, în data de 28 ianuarie 2024, în intervalul orar 00:00-04:00, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în comuna Ciorani.

Societatea face apel către toți abonații să folosească apa numai în uz casnic și scop menajer și să renunțe la utilizarea resurselor existente pentru alte activități, în scopul evitării deficiențelor în procesul de distribuție.


S.C. HIDRO Prahova S.A. își cere scuze pentru disconfortul creat și asigură că întreprinde toate demersurile pentru remedierea acestora..

Distribuie anunțul!

Sari la conținut