In vederea remedierii unor avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă sau refacerii stocului de apă foarte scăzut, HIDRO Prahova S.A. este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 29 ianuarie 2024, în următoarele localități..

Anunţuri / întrerupere furnizarea apei

29 ianuarie 2024

orașul Comarnic, afectat cartierul Vatra Sat, Poiana și Ghioșești

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea refacerii stocului de apă foarte scăzut din rezervoarele de la stațiile de tratare Vatra Sat și Ghioșești din orașul Comarnic, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 29 ianuarie 2024, în intervalul orar 12:00-16:00, cu posibilitate de prelungire. 

Vor fi afectați parțial de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în cartierul Vatra Sat, Poiana și Ghioșești. 

Societatea face apel către toți abonații să folosească apa numai în uz casnic și scop menajer și să renunțe la utilizarea resurselor existente pentru alte activități, în scopul evitării deficiențelor în procesul de distribuție.


sat Conduratu

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă în comuna Baba Ana, sat Conduratu, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 29 ianuarie 2024, în intervalul orar 10:00 – 13:00, cu posibilitate de prelungire.

Această întrerupere va afecta abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în satul Conduratu.


orașul Breaza, afectat cartierul Nistorești și pe strada Tălii

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei defecțiuni electrice apărute la stația de pompare din orașul Breaza, este nevoită să întrerupă distribuția apei, astăzi, 29 ianuarie 2024, în intervalul orar 09:30-14:30, cu posibilitate de prelungire.

Această întrerupere va afecta parțial abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în cartierul Nistorești și pe strada Tălii.

La restabilirea alimentării cu energie electrică, societatea HIDRO Prahova S.A. va relua furnizarea apei potabile în cel mai scurt timp posibil.


S.C. HIDRO Prahova S.A. își cere scuze pentru disconfortul creat și asigură că întreprinde toate demersurile pentru remedierea acestora..

Distribuie anunțul!

Sari la conținut