OPRIRI APĂ – Intervenții, Lucrări și Reparații programate

 Anunţuri opriri apă


comuna Bertea

ACTUALIZARE: HIDRO Prahova S.A. anunță că, întreruperea furnizării apei se extinde până la ora 23:00, cu posibilitate de prelungire.

HIDRO Prahova S.A. anunță că, din cauza unei defecțiuni electrice apărute la sistemul de automatizare al stației de pompare din comuna Bertea, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 13 mai 2024, în intervalul orar 17:00 – 19:00, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în comuna Bertea.


comuna Gura Vadului, afectat satul Perșunari

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție în comuna Gura Vadului, sat Perșunari, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 13 mai 2024, în intervalul orar 12:30 – 15:30, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în satul Perșunari.


comuna Izovoarele, afectat parțial satul Izvoarele

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție în comuna Izovoarele, sat Izvoarele, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 13 mai 2024, în intervalul orar 12:00 – 15:00, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați parțial abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc pe în satul Izvoarele.


orașul Sinaia, afectată strada Mihail Kogălniceanu

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție în orașul Sinaia, strada Mihail Kogălniceanu, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 13 mai 2024, în intervalul orar 10:45 – 14:45, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc pe strada Mihail Kogălniceanu.


comuna Baba Ana, afectat satul Cireșanu

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție în comuna Baba Ana, sat Cireșanu, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 13 mai 2024, în intervalul orar 09:30 – 12:30, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc pe în satul Cireșanu.


S.C. HIDRO Prahova S.A. își cere scuze pentru disconfortul creat și asigură că întreprinde toate demersurile pentru remedierea acestora.

Distribuie anunțul!

Sari la conținut