OPRIRI APĂ – Intervenții, Lucrări și Reparații programate

 Anunţuri opriri apă


comuna Apostolache

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea refacerii stocului de apă foarte scăzut din rezervoare, din cauza lipsei precipitațiilor din comuna Apostolache, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 14 mai 2024, în intervalul orar 17:30 – 20:30, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în comuna Apostolache.

Societatea face apel către toți abonații să folosească apa numai în uz casnic și scop menajer și să renunțe la utilizarea resurselor existente pentru alte activități, în scopul evitării deficiențelor în procesul de distribuție.


orașul Comarnic, afectate străzile: Podul Lung, Republicii (parțial), Valea Cândei (parțial), Școlii (parțial), Poiana (parțial)

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție în orașul Comarnic, strada Republicii, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 14 mai 2024, în intervalul orar 12:00 – 13:00, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc pe străzile: Podul Lung, Republicii (parțial), Valea Cândei (parțial), Școlii (parțial), Poiana (parțial).


orașul Breaza, afectate străzile: 1 Mai, Bucegi, Unirii, Armoniei și cartier Valea Târsei

ACTUALIZARE: HIDRO Prahova S.A. anunță că, întreruperea furnizării apei se extinde până la ora 16:30, cu posibilitate de prelungire.

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție în orașul Breaza, strada 1 Mai, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 14 mai 2024, în intervalul orar 10:45 – 13:45, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc pe străzile: 1 Mai, Bucegi, Unirii, Armoniei și cartier Valea Târsei.


comuna Gura Vadului, afectate satele Tohani și Gura Vadului

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei defecțiuni apărute la regulatorul de presiune pe rețeaua de distribuție în comuna Gura Vadului, sat Gura Vadului, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 14 mai 2024, în intervalul orar 09:00 – 12:00, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în satele Tohani și Gura Vadului.


S.C. HIDRO Prahova S.A. își cere scuze pentru disconfortul creat și asigură că întreprinde toate demersurile pentru remedierea acestora.

Distribuie anunțul!

Sari la conținut