OPRIRI APĂ – Intervenții, Lucrări și Reparații programate

 Anunţuri opriri apă


orașul Bușteni, afectat cartierul Piatra Arsă

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție în orașul Bușteni, cartier Piatra Arsă, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi – 31 mai 2024, în intervalul orar 10:00 – 12:00, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați abonații care locuiesc în cartierul Piatra Arsă.


orașul Slănic, afectat cartierul Groșani

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție în orașul Slănic, strada Cremenea, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi – 31 mai 2024, în intervalul orar 09:30 – 11:30, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați abonații care locuiesc în cartierul Groșani.


orașul Vălenii de Munte, afectate strada Berceni și B-dul Nicolae Iorga (parțial)

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție în orașul Vălenii de Munte, sat Cireșanu, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi – 31 mai 2024, în intervalul orar 09:00 – 11:00, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați abonații care locuiesc pe strada Berceni și B-dul Nicolae Iorga (parțial).


comuna Baba Ana, afectat satul Cireșanu

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție în comuna Baba Ana, sat Cireșanu, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi – 31 mai 2024, în intervalul orar 10:00 – 13:00, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați abonații care locuiesc în satul Cireșanu.


S.C. HIDRO Prahova S.A. își cere scuze pentru disconfortul creat și asigură că întreprinde toate demersurile pentru remedierea acestora.

Distribuie anunțul!

Sari la conținut