OPRIRI APĂ – Intervenții, Lucrări și Reparații programate

 Anunţuri opriri apă


orașul Bușteni, afectate străzile B-dul Independenței și B-dul Libertății

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea unei intervenții pentru schimbarea robinetului principal în căminul stradal din orașul Bușteni, cartierul Poiana Țapului, strada B-dul. Independenței, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 30 mai 2024, în intervalul orar 11:00 – 14:00, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați parțial abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc pe străzile B-dul Independenței și B-dul Libertății.


comuna Podenii Noi, afectate satul Popești

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea înlocuirii unei vane la rezervorul de apă din comuna Podenii Noi, sat Popești, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 30 mai 2024, în intervalul orar 12:00 – 16:00, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați de această oprire abonații  care locuiesc în satul Popești.


orașul Comarnic, afectat parțial cartierul Vatra Sat

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție în orașul Comarnic, strada Bătrâioarei, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 30 mai 2024, în intervalul orar 09:30– 12:30, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați parțial abonații  care locuiesc în cartierul Vatra Sat.


comuna Gura Vadului, afectate străzile Zorilor și Soarelui

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție în comuna Gura Vadului, strada Zorilor, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 30 mai 2024, în intervalul orar 08:30– 11:30, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați abonații care locuiesc pe străzile Zorilor și Soarelui.


S.C. HIDRO Prahova S.A. își cere scuze pentru disconfortul creat și asigură că întreprinde toate demersurile pentru remedierea acestora.

Distribuie anunțul!

Sari la conținut