OPRIRI APĂ – Intervenții, Lucrări și Reparații programate

 Anunţuri opriri apă


comuna Scorțeni, afectate satele Mislea și Scorțeni (parțial)

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea refacerii stocului de apă foarte scăzut din rezervoare, din cauza lipsei precipitațiilor și a unui consum excesiv de apă din comuna Scorțeni, sat Mislea, este nevoită să oprească furnizarea apei, astăzi, 02 iunie 2024, în intervalul orar 24:00 – 04:00, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați de această oprire abonații care locuiesc în satele Mislea și Scorțeni (parțial).

Societatea face apel către toți abonații să folosească apa numai în uz casnic și scop menajer și să renunțe la utilizarea resurselor existente pentru alte activități, în scopul evitării deficiențelor în procesul de distribuție.


orașul Mizil, afectate orașul Mizil și comuna Baba Ana

HIDRO Prahova S.A. anunță că, din cauza lipsei curentului la stația de apă din orașul Mizil, este nevoită să întrerupă distribuția apei, astăzi – 02 iunie 2024, în intervalul orar 09:00 – 12:00, cu posibilitate de prelungire.

Această întrerupere va afecta abonații care locuiesc în orașul Mizil și comuna Baba Ana.

La restabilirea alimentării cu energie electrică, societatea HIDRO Prahova S.A. va relua furnizarea apei potabile în cel mai scurt timp posibil.


S.C. HIDRO Prahova S.A. își cere scuze pentru disconfortul creat și asigură că întreprinde toate demersurile pentru remedierea acestora.

Distribuie anunțul!

Sari la conținut