OPRIRI APĂ – Intervenții, Lucrări și Reparații programate

 Anunţuri opriri apă


comuna Cosminele

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe conducta de transport, este nevoită să întrerupă furnizarea apei în comuna Cosminele, astăzi – 04 iunie 2024, începând cu ora 22:00.

Vor fi afectați de această oprire abonații care locuiesc în comuna Cosminele.


comuna Bărcănești

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea efectuării lucrărilor pentru conectarea blocurilor la rețeaua nouă de apă în comuna Bărcănești, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, mâine – 05 iunie 2024, în intervalul orar 08:30 – 12:00, cu posibilitate de prelungire.

Această întrerupere va afecta abonații care locuiesc în comuna Bărcănești.


orașul Sinaia, afectate strada 1 Mai și strada Horia, Cloșca și Crișan

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție, cauzată de firma care execută lucrări de modernizare în orașul Sinaia, strada 1 Mai, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi – 04 iunie 2024, în intervalul orar 11:30 – 13:30, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați abonații care locuiesc pe strada 1 Mai și strada Horia, Cloșca și Crișan.


comuna Scorțeni, afectate satele Mislea și Scorțeni (parțial)

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea refacerii stocului de apă foarte scăzut din rezervoare, din cauza lipsei precipitațiilor și a unui consum excesiv de apă din comuna Scorțeni, sat Mislea, este nevoită să oprească furnizarea apei, astăzi – 04 iunie 2024, în intervalul orar 00:00 – 04:00, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați de această oprire abonații care locuiesc în satele Mislea și Scorțeni (parțial).

Societatea face apel către toți abonații să folosească apa numai în uz casnic și scop menajer și să renunțe la utilizarea resurselor existente pentru alte activități, în scopul evitării deficiențelor în procesul de distribuție.


S.C. HIDRO Prahova S.A. își cere scuze pentru disconfortul creat și asigură că întreprinde toate demersurile pentru remedierea acestora.

Distribuie anunțul!

Sari la conținut