OPRIRI APĂ – Intervenții, Lucrări și Reparații programate

 Anunţuri opriri apă


comuna Mănești, afectate satul Zalhana și satul Mănești (parțial)

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea refacerii stocului de apă foarte scăzut din rezervoare, din cauza lipsei precipitațiilor și a unui consum excesiv de apă din comuna Mănești, satul Mănești, este nevoită să oprească furnizarea apei, astăzi – 06 iunie 2024, în intervalul orar 19:30 – 23:00, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați de această oprire abonații care locuiesc în satul Zalhana și satul Mănești (parțial).

Societatea face apel către toți abonații să folosească apa numai în uz casnic și scop menajer și să renunțe la utilizarea resurselor existente pentru alte activități, în scopul evitării deficiențelor în procesul de distribuție.


comuna Blejoi, afectate străzile Geo Bogza și George Bacovia

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție în comuna Blejoi, strada George Bacovia, provocată de societatea care execută lucrări la canalizare, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi – 06 iunie 2024, în intervalul orar 16:00 – 18:00, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați abonații care locuiesc pe străzile Geo Bogza și George Bacovia.


comuna Florești, afectat satul Cap Roșu

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție în comuna Florești, strada Principală, provocată de societatea care execută lucrări la canalizare, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi – 06 iunie 2024, în intervalul orar 12:00 – 16:00, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați abonații care locuiesc satul Cap Roșu.


orașul Vălenii de Munte, afectate străzile Ghidulești, Berevoiești (parțial) și Mihai Eminescu (parțial)

Societatea HIDRO Prahova S.A. anunță că, din cauza unei avarii apărute pe un branșament al rețelei de distribuție a apei din orașul Valenii de Munte, strada Ghidulești, nr. 7, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 06 iunie 2024, în intervalul orar 12:00 – 16:00, cu posibilitate de prelungire. 

Vor fi afectați de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc pe străzile Ghidulești, Berevoiești (parțial) și Mihai Eminescu (parțial).


orașul Comarnic, afectate cartierele Vatra Sat și Poiana

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție în orașul Comarnic, cartier Vatra Sat, strada Secăriei, nr. 9, provocată de societatea care execută lucrări la rețeaua de gaze, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi – 06 iunie 2024, în intervalul orar 10:30 – 12:30, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați abonații care locuiesc în cartierele Vatra Sat și Poiana.


comuna Gherghița

HIDRO Prahova S.A. anunță că, din cauza lipsei curentului la stația de apă din comuna Gherghița, este nevoită să întrerupă distribuția apei, astăzi – 06 iunie 2024, în intervalul orar 09:00 – 12:00, cu posibilitate de prelungire.

Această întrerupere va afecta abonații care locuiesc în comuna Gherghița.

La restabilirea alimentării cu energie electrică, societatea HIDRO Prahova S.A. va relua furnizarea apei potabile în cel mai scurt timp posibil.


comuna Cosminele

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe conducta de transport, este nevoită să întrerupă furnizarea apei în comuna Cosminele, astăzi – 06 iunie 2024, în intervalul orar 09:00 – 13:00, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați de această oprire abonații care locuiesc în comuna Cosminele.


comuna Șoimari, afectate strada Principală și satul Lopatnița

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție în comuna Șoimari, strada Principală, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi – 06 iunie 2024, în intervalul orar 13:00 – 16:00, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați abonații care locuiesc pe strada Principală și satul Lopatnița.


S.C. HIDRO Prahova S.A. își cere scuze pentru disconfortul creat și asigură că întreprinde toate demersurile pentru remedierea acestora.

Distribuie anunțul!

Sari la conținut