In vederea remedierii unor avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă sau refacerii stocului de apă foarte scăzut, HIDRO Prahova S.A. este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 07 ianuarie 2024, în următoarele localități..

Anunţuri / întrerupere furnizarea apei

07 ianuarie 2024

satul Poiana Câmpina

HIDRO Prahova S.A. anunță că, din cauza unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă din comuna Poiana Câmpina, strada Răgman, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 07 ianuarie 2024, în intervalul orar 19:00-23:00, cu posibilitate de prelungire.  

Vor fi afectați parțial de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în satul Poiana Câmpina


orașul Comarnic, afectat cartierul Ghioșești

HIDRO Prahova S.A. anunță că, din cauza nivelului foarte ridicat de turbiditate al apei, cauzat de precipitațiile abundente din orașul Comarnic, stația de tratare apă Ghioșești, este nevoită să oprească furnizarea apei, astăzi, 07 ianuarie 2024, în intervalul orar 15:30 – 19:30, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați parțial de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în cartierul Ghioșești.


comuna Bertea

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea refacerii stocului de apă foarte scăzut din rezervorul la stația de tratare din comuna Bertea, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 07 ianuarie 2024, în intervalul orar 11:00-15:00, cu posibilitate de prelungire.  

Vor fi afectați de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în comuna Bertea.

Societatea face apel către toți abonații să folosească apa numai în uz casnic și scop menajer și să renunțe la utilizarea resurselor existente pentru alte activități, în scopul evitării deficiențelor în procesul de distribuție.


orașul Comarnic, afectate cartierele Vatra Sat și Poiana

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea refacerii stocului de apă foarte scăzut din rezervoare de la stația de tratare Vatra Sat, din cauza lipsei precipitațiilor din orașul Comarnic, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 07 ianuarie 2024, în intervalul orar 10:30-14:30, cu posibilitate de prelungire. 

Vor fi afectați parțial de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în cartierele: Vatra Sat și Poiana

Societatea face apel către toți abonații să folosească apa numai în uz casnic și scop menajer și să renunțe la utilizarea resurselor existente pentru alte activități, în scopul evitării deficiențelor în procesul de distribuție.


S.C. HIDRO Prahova S.A. își cere scuze pentru disconfortul creat și asigură că întreprinde toate demersurile pentru remedierea acestora..

Distribuie anunțul!

Sari la conținut