OPRIRI APĂ – Intervenții, Lucrări și Reparații programate

 Anunţuri opriri apă


comuna Jugureni, afectat satul Jugureni

Societatea HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție în comuna Jugureni, sat Jugureni, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 09 mai 2024, în intervalul orar 13:30 – 15:30, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în satul Jugureni.


comuna Izvoarele, afectat satul Izvoarele

Societatea HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție în comuna Izvoarele, sat Izvoarele, strada Crasna, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 09 mai 2024, în intervalul orar 13:00 – 16:00, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în satul Izvoarele.


orașul Comarnic, afectat parțial cartierul Poiana

Societatea HIDRO Prahova S.A. anunță că, din cauza unei avarii apărute pe un branșament al rețelei de distribuție a apei din orașul Comarnic, cartier Poiana, strada Poiana de Sus, nr. 451, 09 mai 2024, în intervalul orar 10:30 – 13:30, cu posibilitate de prelungire. 

Vor fi afectați parțial de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în cartierul Poiana.


comuna Telega, afectat cartierul Telega Vale

Societatea HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție în comuna Telega, cartier Telega Vale, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 09 mai 2024, în intervalul orar 09:45 – 12:45, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în cartierul Telega Vale.


orașul Bușteni, afectată strada Nestor Ureche

Societatea HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție în orașul Bușteni, strada Clăbucet, nr. 22, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 09 mai 2024, în intervalul orar 10:00 – 12:00, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc pe strada Nestor Ureche.


orașul Comarnic, afectate străzile: Școlii și Valea Cândei

Societatea HIDRO Prahova S.A. anunță că, din cauza unei avarii apărute pe un branșament al rețelei de distribuție a apei din orașul Comarnic, strada Valea Cândei, nr. 41, 09 mai 2024, în intervalul orar 09:00 – 12:00, cu posibilitate de prelungire. 

Vor fi afectați de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc pe străzile: Școlii și Valea Cândei.


S.C. HIDRO Prahova S.A. își cere scuze pentru disconfortul creat și asigură că întreprinde toate demersurile pentru remedierea acestora.

Distribuie anunțul!

Sari la conținut