OPRIRI APĂ – Intervenții, Lucrări și Reparații programate

 Anunţuri opriri apă


 

comuna Boldești Grădiștea, afectat satul Grădiștea

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea refacerii stocului de apă foarte scăzut din rezervoare, din cauza lipsei precipitațiilor și a unui consum excesiv de apă din comuna Boldești Grădiștea, sat Grădiștea, este nevoită să oprească furnizarea apei, în perioada 12 iulie 2024 – 22 iulie 2024,în intervalul orar 10:00 – 18:00, cu posibilitate de prelungire. 

Vor fi afectați de această oprire abonații care locuiesc în satul Grădiștea.

Societatea face apel către toți abonații să folosească apa numai în uz casnic și scop menajer și să renunțe la utilizarea resurselor existente pentru alte activități, în scopul evitării deficiențelor în procesul de distribuție.


comuna Drăgănești, afectat satul Bărăitaru

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea refacerii stocului de apă foarte scăzut din rezervoare, din cauza lipsei precipitațiilor și a unui consum excesiv de apă din comuna Drăgănești, sat Bărăitaru, este nevoită să oprească furnizarea apei, astăzi – 11 iulie 2024, în intervalul orar 13:00 – 17:00, cu posibilitate de prelungire. 

Vor fi afectați de această oprire abonații care locuiesc în satul Bărăitaru.

Societatea face apel către toți abonații să folosească apa numai în uz casnic și scop menajer și să renunțe la utilizarea resurselor existente pentru alte activități, în scopul evitării deficiențelor în procesul de distribuție.


comuna Fulga

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea refacerii stocului de apă foarte scăzut din rezervoare, din cauza lipsei precipitațiilor și a unui consum excesiv de apă din comuna Fulga, este nevoită să oprească furnizarea apei, astăzi – 11 iulie 2024, în intervalul orar 10:00 – 16:00 și în data de 12 iulie 2024, în intervalul orar 00:00 – 04:00, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați de această oprire abonații care locuiesc în comuna Fulga.

Societatea face apel către toți abonații să folosească apa numai în uz casnic și scop menajer și să renunțe la utilizarea resurselor existente pentru alte activități, în scopul evitării deficiențelor în procesul de distribuție.


oraşul Comarnic, afectat cartierul Poiana

HIDRO Prahova S.A. anunță că, din cauza unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă din oraşul Comarnic, cartier Poiana, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi – 11 iulie 2024, în intervalul orar 10:30 – 13:30, cu posibilitate de prelungire. 

Vor fi afectați parțial de această oprire abonații care locuiesc în cartierul Poiana. 


comuna Poiana Câmpina, afectate strada Principală și Podului

HIDRO Prahova S.A. anunță că, din cauza unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă din comuna Poiana Câmpina, sat Bobolia, strada Principală, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi – 11 iulie 2024, în intervalul orar 10:30 – 12:30, cu posibilitate de prelungire. 

Vor fi afectați de această oprire abonații care locuiesc pe strada Principală și Podului.


orașul Comarnic, afectate strada Ghioșești și Podul Boieresc

HIDRO Prahova S.A. anunță că, din cauza unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă din orașul Comarnic, strada Ghioșești, nr.221, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi – 11 iulie 2024, în intervalul orar 09:30 – 12:30, cu posibilitate de prelungire. 

Vor fi afectați de această oprire abonații care locuiesc pe strada Ghioșești și Podul Boieresc.


comuna Gura Vadului, afectate satele Gura Vadului și Tohani

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea înlocuirii unui tronson de 250 metri a conductei de distribuție din comuna Gura Vadului, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi – 11 iulie 2024, în intervalul orar 09:00 – 16:00, cu posibilitate de prelungire. 

Vor fi afectați de această oprire abonații care locuiesc în satele Gura Vadului și Tohani.


orașul Slănic, afectat cartierul Prăjani

HIDRO Prahova S.A. anunță că, din cauza unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă din orașul Slănic, strada Calea Ploiești, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi – 11 iulie 2024, în intervalul orar 08:30 – 10:30, cu posibilitate de prelungire. 

Vor fi afectați de această oprire abonații care locuiesc în cartierul Prăjani.


orașul Mizil, afectate zona Cartier și strada Fetelai

HIDRO Prahova S.A. anunță că, din cauza unei avarii apărute pe un branșament al rețelei de distribuție a apei din orașul Mizil, strada Gheorghe Doja, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi – 11 iulie 2024, în intervalul orar 08:00 – 10:00, cu posibilitate de prelungire. 

Vor fi afectați abonații care locuiesc în zona Cartier și strada Fetelai.


S.C. HIDRO Prahova S.A. își cere scuze pentru disconfortul creat și asigură că întreprinde toate demersurile pentru remedierea acestora.

Distribuie anunțul!

Sari la conținut