In vederea remedierii unor avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă sau refacerii stocului de apă foarte scăzut, HIDRO Prahova S.A. este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 14 ianuarie 2024, în următoarele localități..

Anunţuri / întrerupere furnizarea apei

14 ianuarie 2024

comuna Florești, afectate satele Călinești, Cătina și Novăcești

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe conducta de aducțiune care alimentează rezervorul de înmagazinare apă din comuna Florești, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, în perioada 14 ianuarie 2024, ora 17:00 – 15 ianuarie 2024, ora 12:00, cu posibilitate de prelungire.

Această întrerupere va afecta abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în satele Călinești, Cătina și Novăcești.


orașul Comarnic, afectat cartierul Ghioșești

HIDRO Prahova S.A. anunță că, din cauza nivelului foarte ridicat de turbiditate al apei, cauzat de precipitațiile abundente din orașul Comarnic, stația de tratare apă Ghioșești, este nevoită să oprească furnizarea apei, astăzi, 14 ianuarie 2024, în intervalul orar 12:00-16:00, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați parțial de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în cartierul Ghioșești.


orașul Comarnic, afectat cartierul Vatra Sat

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea refacerii stocului de apă foarte scăzut din rezervoare de la stația de tratare Vatra Sat din orașul Comarnic, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 14 ianuarie 2024, în intervalul orar 12:00-16:00, cu posibilitate de prelungire. 

Vor fi afectați parțial de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în cartierul Vatra Sat. 

Societatea S.A. face apel către toți abonații să folosească apa numai în uz casnic și scop menajer și să renunțe la utilizarea resurselor existente pentru alte activități, în scopul evitării deficiențelor în procesul de distribuție.


orașul Comarnic, afectate străzile Republicii, Valea Cândei, Şcolii, Poiana şi în totalitate cartierul Podul Lung

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea refacerii stocului de apă foarte scăzut din rezervoare de la stația de tratare Valea lui Conci din orașul Comarnic, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 14 ianuarie 2024, în intervalul orar 12:00-16:00, cu posibilitate de prelungire. 

Vor fi afectați parțial de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc pe străzile: Republicii, Valea Cândei, Şcolii, Poiana şi în totalitate cartierul Podul Lung.

Societatea face apel către toți abonații să folosească apa numai în uz casnic și scop menajer și să renunțe la utilizarea resurselor existente pentru alte activități, în scopul evitării deficiențelor în procesul de distribuție.


S.C. HIDRO Prahova S.A. își cere scuze pentru disconfortul creat și asigură că întreprinde toate demersurile pentru remedierea acestora..

Distribuie anunțul!

Sari la conținut