In vederea remedierii unor avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă sau refacerii stocului de apă foarte scăzut, HIDRO Prahova S.A. este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 15 martie 2024, în următoarele localități..

Anunţuri / întrerupere furnizarea apei

Anunţuri / întrerupere furnizarea apei

15 Martie 2024

orașul Vălenii de Munte, afectate străzile: Berevoiești, Ghidulești, Oituz, Petre Liciu și străzile adiacente.

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea montării unor hidranți în orașul Vălenii de Munte, strada Berevoiești, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 15 martie 2024, în intervalul orar 09:30-12:30, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați parțial de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc pe străzile: Berevoiești, Ghidulești, Oituz, Petre Liciu și străzile adiacente.


comuna Baba Ana, afectat satul Conduratu

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă din comuna Baba Ana, sat Conduratu, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 15 martie 2024, în intervalul orar 08:00 – 11:00, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în satul Conduratu.


Societatea își cere scuze pentru disconfortul creat și asigură că întreprinde toate demersurile pentru remedierea situației.

Distribuie anunțul!

Sari la conținut