In vederea remedierii unor avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă sau refacerii stocului de apă foarte scăzut, HIDRO Prahova S.A. este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 15 noiembrie 2023, în următoarele localități..

Modul Registratura

Anunţuri / întrerupere furnizarea apei


Anunţuri / întrerupere furnizarea apei
15 noiembrie 2023

orașul Azuga, strada Independenței

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă din orașul Azuga, strada Independenței, nr. 26, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 15 noiembrie 2023, în intervalul orar 12:30 – 15:30, cu posibilitate de prelungire.  

Această întrerupere va afecta parțial abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc pe strada Independenței.


orașele Plopeni, Băicoi și Plopeni-Sat (comuna Dumbrăvești)

HIDRO Prahova S.A. anunţă întreruperea furnizării cu apă potabilă pentru cel puțin 24 de ore, în perioada 15 – 16 noiembrie 2023, după cum urmează:

  • 15 – 16 noiembrie 2023, începând cu ora 09:00: comuna Dumbrăvești, sat Plopeni-Sat
  • 15 – 16 noiembrie 2023, intervalele orare: 12:00 – 16:00 și 23:00 – 03:00: orașul Plopeni
  • 15 – 16 noiembrie 2023, intervalele orare: 09:00 – 17:00 și 20:00 – 06:00: orașul Băicoi, cartierele: Țintea și Dâmbu (parțial)

Societatea este nevoită să aplice această măsură din cauza unei avarii pe rețeaua de transport a furnizorului de apă tratată Exploatare Sistem Zonal Prahova în zona orașului Plopeni. În aceste condiții, HIDRO Prahova S.A. precizează că alimentarea cu apă pentru abonații afectați va fi reluată în regim normal de presiune și debit, după remedierea avariei.

Vă asigurăm că înainte de reluarea distribuţiei, vor fi prelevate probe de apă, ce vor fi analizate în vederea asigurării gradului de potabilitate al acesteia, conform reglementărilor în vigoare. Reluarea distribuției către utilizatorii HIDRO Prahova S.A. se va face treptat, la parametrii de calitate corespunzători, pe măsura umplerii rețelelor.


orașul Comarnic, cartierul Vatra Sat

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea refacerii stocului de apă foarte scăzut din rezervorul de la stația de tratare Vatra Sat, din cauza lipsei precipitațiilor din orașul Comarnic, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 15 noiembrie 2023, în intervalul orar 12:00 – 16:00, cu posibilitate de prelungire. Vor fi afectați parțial de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în cartierul Vatra Sat.

Societatea face apel către toți abonații să folosească apa numai în uz casnic și scop menajer și să renunțe la utilizarea resurselor existente pentru alte activități, în scopul evitării deficiențelor în procesul de distribuție.


orașul Azuga, strada Pieții

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă din orașul Azuga, strada Pieții, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 15 noiembrie 2023, în intervalul orar 11:00 – 14:00, cu posibilitate de prelungire. 

Această întrerupere va afecta abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc pe strada Pieții.


orașul Bușteni, cartier Silva

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în urma lucrărilor efectuate pentru înlocuirea unui branșament, blocul 8C, strada Aleea Silva, pe conducta de distribuție din orașul Bușteni, cartier Silva,  este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 15 noiembrie 2023, în intervalul orar 09:30 – 12:30, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în cartierul Silva


S.C. HIDRO Prahova S.A. își cere scuze pentru disconfortul creat și asigură că întreprinde toate demersurile pentru remedierea acestora.

Distribuie anunțul!

Sari la conținut