In vederea remedierii unor avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă sau refacerii stocului de apă foarte scăzut, HIDRO Prahova S.A. este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 17 noiembrie 2023, în următoarele localități..

Modul Registratura

Anunţuri / întrerupere furnizarea apei


Anunţuri / întrerupere furnizarea apei
17 noiembrie 2023
orașul Breaza, cartierele Nistorești și Frăsinet

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii majore apărute pe conducta de aducțiune Paltinu, a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei în orașul Breaza, astăzi, 17 noiembrie 2023, în intervalul orar 11:00 – 15:00, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în cartierele: Nistorești și Frăsinet


orașele Plopeni, Băicoi și Plopeni-Sat (comuna Dumbrăvești)

Actualizare 16.11.2023: HIDRO Prahova S.A. anunță că, în urma informării furnizorului de apă tratată Exploatare Sistem Zonal Prahova, avaria a fost remediată, furnizarea fiind reluată în condiții normale de debit și presiune.

Precizăm că, până la validarea calității apei prin rezultate de laborator și confirmarea încadrării în parametrii de potabilitate, se recomandă utilizarea apei pentru băut și gătit după 10 minute de fierbere prealabilă și, ulterior, răcire.

Actualizare 16.11.2023: HIDRO Prahova S.A. este nevoită să prelungească perioada de întrerupere a furnizării cu apă potabilă cu 24-48 ore, din cauza problemelor legate de accesul în zonă (construcții existente peste conductă) anunțate de către furnizorul de apă tratată Exploatare Sistem Zonal Prahova.

HIDRO Prahova S.A. anunţă întreruperea furnizării cu apă potabilă pentru cel puțin 24 de ore, în perioada 15 – 16 noiembrie 2023, după cum urmează:

  • 15 – 16 noiembrie 2023, începând cu ora 09:00: comuna Dumbrăvești, sat Plopeni-Sat
  • 15 – 16 noiembrie 2023, intervalele orare: 12:00 – 16:00 și 23:00 – 03:00: orașul Plopeni
  • 15 – 16 noiembrie 2023, intervalele orare: 09:00 – 17:00 și 20:00 – 06:00: orașul Băicoi, cartierele: Țintea și Dâmbu (parțial)

Societatea este nevoită să aplice această măsură din cauza unei avarii pe rețeaua de transport a furnizorului de apă tratată Exploatare Sistem Zonal Prahova în zona orașului Plopeni. În aceste condiții, HIDRO Prahova SA precizează că alimentarea cu apă pentru abonații afectați va fi reluată în regim normal de presiune și debit, după remedierea avariei.

Vă asigurăm că înainte de reluarea distribuţiei, vor fi prelevate probe de apă, ce vor fi analizate în vederea asigurării gradului de potabilitate al acesteia, conform reglementărilor în vigoare. Reluarea distribuției către utilizatorii HIDRO Prahova S.A. se va face treptat, la parametrii de calitate corespunzători, pe măsura umplerii rețelelor.


orașul Comarnic, cartierul Vatra Sat

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea refacerii stocului de apă foarte scăzut din rezervorul de la stația de tratare Vatra Sat, din cauza lipsei precipitațiilor din orașul Comarnic, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 17 noiembrie 2023, în intervalul orar 11:00 – 14:00, cu posibilitate de prelungire. 

Vor fi afectați parțial de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în cartierul Vatra Sat.

Societatea face apel către toți abonații să folosească apa numai în uz casnic și scop menajer și să renunțe la utilizarea resurselor existente pentru alte activități, în scopul evitării deficiențelor în procesul de distribuție.


comuna Bănești, străzile Națională și Cățin

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă din comuna Bănești, strada Națională, nr. 61 este nevoită să întrerupă furnizarea apei, în data de 17 noiembrie 2023, în intervalul orar 10:00 – 13:00, cu posibilitate de prelungire.

Această întrerupere va afecta abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc pe străzile: Națională și Cățin.


orașul Breaza, străzile Frăsinet și Miron Căproiu

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă din orașul Breaza, strada Frăsinet, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, în data de 17 noiembrie 2023, în intervalul orar 09:00 – 12:00, cu posibilitate de prelungire.

Această întrerupere va afecta abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc pe străzile: Frăsinet și Miron Căproiu.


S.C. HIDRO Prahova S.A. își cere scuze pentru disconfortul creat și asigură că întreprinde toate demersurile pentru remedierea acestora.

Distribuie anunțul!

Sari la conținut