OPRIRI APĂ – Intervenții, Lucrări și Reparații programate

 Anunţuri opriri apă


orașul Câmpina, afectate străzile Fabricii, Lacul Peștelui, Veterani (parțial) și Târgu Mureș (parțial)

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție în orașul Câmpina, strada Fabricii, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, mâine, 25 aprilie 2024, în intervalul orar 09:00 – 14:00, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc pe străzile Fabricii, Lacul Peștelui, Veterani (parțial) și Târgu Mureș (parțial).

orașul Bușteni, afectate străzile Clăbucet și Arcului

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție în orașul Bușteni, strada Arcului, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 24 aprilie 2024, în intervalul orar 13:00 – 15:00, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc pe străzile Clăbucet și Arcului.


orașul Breaza, afectate străzile Republicii (parțial), Libertății, Gării, Plevnei, Primăverii și Putna

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție în orașul Breaza, strada Republicii, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 24 aprilie 2024, în intervalul orar 09:45 – 12:45, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc pe străzile Republicii (parțial), Libertății, Gării, Plevnei, Primăverii și Putna.


comuna Albești-Paleologu, afectat sat Albești-Paleologu

HIDRO Prahova S.A. anunță că, din cauza lucrărilor efectuate pentru schimbarea unui transformator de curent electric pe rețeaua distribuitorului de energie electrică din comuna Albești-Paleologu, sat Albești-Paleologu, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 24 aprilie 2024, în intervalul orar 10:00 – 16:00, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în satul Albești-Paleologu.


orașul Azuga, afectată strada Umbroasă

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție în orașul Azuga, strada Umbroasă, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 24 aprilie 2024, în intervalul orar 09:00 – 12:00, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc pe strada Umbroasă.


orașul Comarnic, afectat cartierul Ghioșești

HIDRO Prahova S.A. anunță că, din cauza turbidității foarte mari de la stația de tratare Ghioșești din orașul Comarnic, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 24 aprilie 2024, în intervalul orar 09:00 – 13:00, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în cartierul Ghioșești.


orașul Slănic, afectat cartierul Groșani și comuna Izvoarele, afectate satele Izvoarele și Schiulești

HIDRO Prahova S.A. anunță că, din cauza turbidității foarte mari de la stația de tratare Schiulești, care alimentează orașul Slănic, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 24 aprilie 2024, în intervalul orar 09:00 – 13:00, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în orașul Slănic, cartierul Groșani și în comuna Izvoarele, satele Izvoarele și Schiulești.


S.C. HIDRO Prahova S.A. își cere scuze pentru disconfortul creat și asigură că întreprinde toate demersurile pentru remedierea acestora.

Distribuie anunțul!

Sari la conținut