OPRIRI APĂ – Intervenții, Lucrări și Reparații programate

 Anunţuri opriri apă


comuna Blejoi, afectate strada 7 Case și Zona Calotești din satul Blejoi

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție în comuna Blejoi, sat Blejoi, strada Constantin Dumitrescu, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 25 mai 2024, în intervalul orar 17:00– 19:00, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în satul Blejoi pe strada 7 Case și Zona Calotești.


comuna Gura Vadului, afectate satele Gura Vadului, Tohani și Perșunari

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea refacerii stocului de apă foarte scăzut din rezervoare, din cauza lipsei precipitațiilor și a unui consum excesiv de apă din comuna Gura Vadului, este nevoită să oprească furnizarea apei, astăzi, 25 mai 2024, în intervalul orar 14:30-19:30, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în satele Gura Vadului, Tohani și Perșunari.

Societatea face apel către toți abonații să folosească apa numai în uz casnic și scop menajer și să renunțe la utilizarea resurselor existente pentru alte activități, în scopul evitării deficiențelor în procesul de distribuție.


comuna Gornet Cricov, sat Țărculești

HIDRO Prahova S.A. anunță că, din cauza lipsei curentului la stația de pompare în comuna Gornet Cricov, sat Țărculești, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 25 mai 2024, în intervalul orar 08:15 – 11:15, cu posibilitate de prelungire.

Această întrerupere va afecta abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în satul Țărculești.

La restabilirea alimentării cu energie electrică, societatea HIDRO Prahova S.A. va relua furnizarea apei potabile în cel mai scurt timp posibil.


S.C. HIDRO Prahova S.A. își cere scuze pentru disconfortul creat și asigură că întreprinde toate demersurile pentru remedierea acestora.

Distribuie anunțul!

Sari la conținut