OPRIRI APĂ – Intervenții, Lucrări și Reparații programate

 Anunţuri opriri apă


orașul Comarnic, afectate străzile Mesteacănului și Maria Baciului din cartierul Ghioșești

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție în orașul Comarnic, cartier Ghioșești, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 26 aprilie 2024, în intervalul orar 13:00 – 16:00, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc pe străzile Mesteacănului și Maria Baciului din cartierul Ghioșești.


orașul Comarnic, afectat cartierul Ghioșești

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție în orașul Comarnic, cartier Ghioșești, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 26 aprilie 2024, în intervalul orar 09:50 – 12:50, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în cartierul Ghioșești.


comuna Mănești, afectate comuna Mănești, satele: Mănești,  Zalhana și Băltița

ACTUALIZARE: HIDRO Prahova S.A. anunță că, întreruperea furnizării apei se extinde până la ora 15:00, cu posibilitate de prelungire.

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție în comuna Mănești, sat Mănești, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 26 aprilie 2024, în intervalul orar 08:00 – 12:00, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în comuna Mănești, satele: Mănești, Zalhana și Băltița.


S.C. HIDRO Prahova S.A. își cere scuze pentru disconfortul creat și asigură că întreprinde toate demersurile pentru remedierea acestora.

Distribuie anunțul!

Sari la conținut