In vederea remedierii unor avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă sau refacerii stocului de apă foarte scăzut, HIDRO Prahova S.A. este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 28 decembrie 2023, în următoarele localități..

Anunţuri / întrerupere furnizarea apei

28 decembrie 2023

 

orașul Comarnic, afectat cartierul Vatra Sat

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea refacerii stocului de apă foarte scăzut din rezervoare de la stația de tratare Vatra Sat, din cauza lipsei precipitațiilor din orașul Comarnic, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 28 decembrie 2023, în intervalul orar 12:00-16:00, cu posibilitate de prelungire. 

Vor fi afectați parțial de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în cartierul Vatra Sat.

Societatea face apel către toți abonații să folosească apa numai în uz casnic și scop menajer și să renunțe la utilizarea resurselor existente pentru alte activități, în scopul evitării deficiențelor în procesul de distribuție.


orașul Bușteni, afectate străzile Florilor, Panduri și străzile adiacente

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă din orașul Bușteni, cartier Zamora, strada Florilor, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 28 decembrie 2023, în intervalul orar 09:30 – 12:30, cu posibilitate de prelungire.  

Această întrerupere va afecta abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc pe străzile: Florilor, Panduri și străzile adiacente.


S.C. HIDRO Prahova S.A. își cere scuze pentru disconfortul creat și asigură că întreprinde toate demersurile pentru remedierea acestora..

Distribuie anunțul!

Sari la conținut