OPRIRI APĂ – Intervenții, Lucrări și Reparații programate

Anunţuri opriri apă

 

 

orașul Bușteni, afectate străzile Alpiniștilor și Caraiman.

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă din orașul Bușteni, strada Alpiniștilor, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 29 martie 2024, în intervalul orar 11:00 – 14:00, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc pe străzile Alpiniștilor și Caraiman. 


orașul Bușteni, afectate Bulevardul Libertăți și Bulevardul Independenței

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă din orașul Bușteni, Bulevardul Libertății, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 29 martie 2024, în intervalul orar 09:00 – 12:00, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc pe Bulevardul Libertăți și Bulevardul Independenței.


orașele Băicoi, Vălenii de Munte, comunele Dumbrăvești și Cosminele

HIDRO Prahova S.A. anunță întreruperea furnizării cu apă potabilă pentru cel puțin 24 de ore, în perioada 29-30 martie 2024, începând cu ora 05:00, după cum urmează:

29-30 martie 2024, începând cu ora 05:00, afectate comunele: Dumbrăvești și Cosminele.

29-30 martie 2024, începând cu ora 05:00, afectat orașul Vălenii de Munte.

29-30 martie 2024, intervalele 08:00-17:00, 20:00-05:00 (în limita stocului din rezervor), orașul Băicoi, afectate străzile alimentate de stația de apă canton: Lăcrămioarelor, Albăstrelelor, Vânătorilor, Crișului, Someș, Piatra Craiului, Piatra Arsă, Fdt. Plaiului, Aviatorilor, Duzilor, Fdt. Rozelor, Independenței de la intersecția cu str. Paltinului până la stația de apă Canton, Paltinului, Violetelor, Bujorului, Libertății, Zefirului, Fdt. Alunișului, Fdt. Cerbului, Ialomiței, Dimbului, Fdt. Cheia, Dorobanți de la intersecția cu strada Dîmbului până la limita cu comuna Scorțeni, Dorobanți de intersecția cu strada Dîmbului până la grădinița – partea stânga, Fdt. Milcov, Fdt. Sipot, Stejarului, Codrii Cosminului.

HIDRO Prahova S.A. este nevoită să aplice această măsura din cauza unei avarii pe conducta de aducțiune Vălenii-Movila Vulpii în zona subtraversare str. Valea Gardului (DJ 219) a furnizorului de apă tratat Exploatare Sistem Zonal Prahova din sursa S.T.A. Vălenii de Munte.

În aceste condiții, HIDRO Prahova S.A. precizează că alimentarea cu apă pentru abonații afectați va fi reluată în regim normal de presiune și debit, după remedierea avariei.

Vă asigurăm că inainte de reluarea distributiei, vor fi analizate în vederea asigurării gradului de potabilitate al acesteia, conform reglementărilor în vigoare.


S.C. HIDRO Prahova S.A. își cere scuze pentru disconfortul creat și asigură că întreprinde toate demersurile pentru remedierea acestora.

Distribuie anunțul!

Sari la conținut