OPRIRI APÂ – Intervenții, Lucrări și Reparații programate

Anunţuri / întrerupere furnizarea apei

Anunţuri / întrerupere furnizarea apei

comuna Puchenii-Moșneni, afectate zona Blocuri și parțial strada Principală

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă din comuna Puchenii-Moșneni, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 18 martie 2024, în intervalul orar 10:30-12:30, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în zona Blocuri și parțial strada Principală.


orașul Breaza, afectate străzile: Ocinei (parțial), Victoriei (parțial), Caraiman (parțial) și în totalitate străzile Parâng și Carierei

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă din orașul Breaza, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 18 martie 2024, în intervalul orar 10:30-12:30, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc pe străzile: Ocinei (parțial), Victoriei (parțial), Caraiman (parțial) și în totalitate străzile Parâng și Carierei.


S.C. HIDRO Prahova S.A. își cere scuze pentru disconfortul creat și asigură că întreprinde toate demersurile pentru remedierea acestora.

Distribuie anunțul!

Sari la conținut