In vederea remedierii unor avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă sau refacerii stocului de apă foarte scăzut, HIDRO Prahova S.A. este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 16 noiembrie 2023, în următoarele localități..

Modul Registratura

Anunţuri / întrerupere furnizarea apei


Anunţuri / întrerupere furnizarea apei
16 noiembrie 2023

comuna Sălciile

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe un branșament al rețelei de distribuție a apei, din comuna Sălciile, din cauza efectuării lucrărilor de mentenanță ale furnizorului de electricitate, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 16 noiembrie 2023, în intervalul orar 11:00 – 13:00, cu posibilitate de prelungire. 

Vor fi afectați de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în comuna Sălciile


comuna Scorțeni

HIDRO Prahova S.A. anunță că, din cauza unei avarii apărute pe un branșament al rețelei de distribuție a apei din comuna Scorțeni, satul Bordenii Mari, strada Mircea cel Bătrân, nr. 5, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 16 noiembrie 2023, în intervalul orar 09:00 – 11:00, cu posibilitate de prelungire. 

Vor fi afectați de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc pe străzile: Mircea cel Bătrân, Ghioceilor și Stadionului.


S.C. HIDRO Prahova S.A. își cere scuze pentru disconfortul creat și asigură că întreprinde toate demersurile pentru remedierea acestora.

Distribuie anunțul!

Sari la conținut