In vederea remedierii unor avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă sau refacerii stocului de apă foarte scăzut, HIDRO Prahova S.A. este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 16 februarie 2024, în următoarele localități..

Anunţuri / întrerupere furnizarea apei

Anunţuri / întrerupere furnizarea apei
16 Februarie 2024

orașul Bușteni, afectate cartierele: Poiana Țapului, Zamora, Piatra Arsă și Pârtia Kalinderu

HIDRO Prahova S.A. anunță că, din cauza unei avarii tehnice survenite de la stația de tratare Azuga, care a condus la reducerea debitului de apă în orașul Bușteni, este nevoită să întrerupă distribuția apei, astăzi, 16 februarie 2024, în intervalul orar 12:00-16:00, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în zona înaltă a cartierelor: Poiana Țapului, Zamora, Piatra Arsă și Pârtia Kalinderu.


comuna Drăgănești, afectat satul Bărăitaru

HIDRO Prahova S.A. anunță că, din cauza lipsei curentului la stația de pompare, comuna Drăgănești, sat Bărăitaru, este nevoită să întrerupă distribuția apei, astăzi, 16 februarie 2024, în intervalul orar 11:00-15:00, cu posibilitate de prelungire.

Această întrerupere va afecta abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în satul Bărăitaru.

La restabilirea alimentării cu energie electrică, societatea va relua furnizarea apei potabile în cel mai scurt timp posibil.


orașul Mizil, afectate străzile 13 Septembrie, 13 Decembrie, Victoriei și Ștefan cel Mare 

HIDRO Prahova S.A. anunță că, pentru lucrări de infrastructură necesare trecerii sistemului de alimentare cu apă de la rețeaua de distribuție veche, la rețeaua nouă, efectuate la intersecția străzilor 13 Septembrie cu 13 Decembrie, oraşul Mizil, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 16 februarie 2024, în intervalul 09:30-13:30, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectaţi de această oprire abonaţii HIDRO Prahova S.A. care locuiesc pe străzile 13 Septembrie, 13 Decembrie, Victoriei și Ștefan cel Mare.

Reluarea furnizării apei se va face după finalizarea intervenției, la parametrii de calitate corespunzători.


Societatea își cere scuze pentru disconfortul creat și asigură că întreprinde toate demersurile pentru remedierea situației.

Distribuie anunțul!

Sari la conținut