In vederea remedierii unor avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă sau refacerii stocului de apă foarte scăzut, HIDRO Prahova S.A. este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 19 februarie 2024, în următoarele localități..

Anunţuri / întrerupere furnizarea apei

Anunţuri / întrerupere furnizarea apei
19 Februarie 2024

comuna Mănești, afectat satul Zalhanaua și parțial Mănești

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție al unui hidrant, cauzată de firma care execută lucrări de canalizare din comuna Mănești, satul Mănești, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 19 februarie 2024, în intervalul orar 11:30-15:30, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în satul Zalhanaua și parțial Mănești.


Actualizare: HIDRO Prahova S.A. anunță că oprirea apei în orașul Mizil afectează și străzile: Eroilor, Ghica Vodă, Mircea Vodă, Soarelui, satele Cireșanu și Satul Nou din comuna Baba Ana   

orașul Mizil, afectat cartierul Dallas

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă din orașul Slănic, strada Mihai Bravu, nr. 32, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 19 februarie 2024, în intervalul orar 10:30 – 12:30, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în cartierul Dallas.


orașul Vălenii de Munte, afectate străzile Ștefan cel Mare, Cuza Vodă și Teleajenului cu străzile adiacente

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea montării unor hidranți în orașul Vălenii de Munte, strada Teleajenului, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 19 februarie 2024, în intervalul orar 09:30-11:30, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc pe străzile Ștefan cel Mare, Cuza Vodă și Teleajenului cu străzile adiacente.


S.C. HIDRO Prahova S.A. își cere scuze pentru disconfortul creat și asigură că întreprinde toate demersurile pentru remedierea acestora.

Distribuie anunțul!

Sari la conținut