In vederea remedierii unor avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă sau refacerii stocului de apă foarte scăzut, HIDRO Prahova S.A. este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 15 februarie 2024, în următoarele localități..

Anunţuri / întrerupere furnizarea apei

Anunţuri / întrerupere furnizarea apei
15 Februarie 2024

orașul Bușteni, afectată strada Piatra Arsă

HIDRO Prahova S.A. anunță că, din cauza unei avarii apărute pe un branșament al rețelei de distribuție a apei din orașul Bușteni, strada Piatra Arsă, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 15 februarie 2024, în intervalul orar 12:30 – 15:30, cu posibilitate de prelungire. 

Vor fi afectați de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc pe strada Piatra Arsă.


orașul Slănic, afectate strada Calea Ploiești și cartierul Prăjani

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă din orașul Slănic, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 15 februarie 2024, în intervalul orar 11:00 – 13:00, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc pe strada Calea Ploiești și cartierul Prăjani.


orașul Vălenii de Munte, afectate străzile Ștefan cel Mare, Cuza Vodă cu străzile adiacente

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea montării unor hidranți în orașul Vălenii de Munte, pe străzile Ștefan cel Mare și Cuza Vodă, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 15 februarie 2024, în intervalul orar 09:00-13:00, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc pe străzile Ștefan cel Mare, Cuza Vodă cu străzile adiacente.


S.C. HIDRO Prahova S.A. își cere scuze pentru disconfortul creat și asigură că întreprinde toate demersurile pentru remedierea acestora.

Distribuie anunțul!

Sari la conținut