In vederea remedierii unor avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă sau refacerii stocului de apă foarte scăzut, HIDRO Prahova S.A. este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 06 martie 2024, în următoarele localități..

Anunţuri / întrerupere furnizarea apei

Anunţuri / întrerupere furnizarea apei

06 Martie 2024

comuna Aluniș, sat Ostrovu, afectată strada Principală

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe conducta de transport din comuna Aluniș, sat Ostrovu, strada Principală, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, în perioada 06 martie 2024, ora 16:30 – 07 martie 2024, ora 12:00, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați parțial de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc pe strada Principală.


comuna Albești Paleologu

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe un branșament al rețelei de distribuție a apei, din comuna Albești Paleologu, strada Principală, nr.2,  este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 06 martie 2024, în intervalul orar 14:15 – 16:15, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în comuna Albești Paleologu.


orașul Câmpina, afectat cartierul Voila

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe un branșament al rețelei de distribuție a apei, din orașul Câmpina, strada Voila, cauzată de societatea care execută lucrări de modernizare în zonă, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 06 martie 2024, în intervalul orar 13:00 – 15:00, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în cartierul Voila.


orașul Comarnic, afectat în totalitate cartierul Podul Lung și parțial, străzile Republicii, Valea Cândei, Şcolii, Poiana

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea refacerii stocului de apă foarte scăzut din rezervoare de la stația de tratare Valea lui Conci din orașul Comarnic, din cauza lipsei precipitațiilor, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 06 martie 2024, în intervalul orar 12:00-16:00, cu posibilitate de prelungire. 

Vor fi afectați în totalitate de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în cartierul Podul Lung și parțial, abonații care locuiesc pe străzile Republicii, Valea Cândei, Şcolii, Poiana.

Societatea face apel către toți abonații să folosească apa numai în uz casnic și scop menajer și să renunțe la utilizarea resurselor existente pentru alte activități, în scopul evitării deficiențelor în procesul de distribuție.


Actualizare 06.03.2024: HIDRO Prahova S.A. anunță că avaria a fost remediată, iar furnizarea apei este reluată în condiții normale de debit și presiune.

comuna Baba Ana, afectat satul Cireșanu

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă din comuna Baba Ana, sat Cireșanu, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 06 martie 2024, în intervalul orar 09:30 – 12:30, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în satul Cireșanu.


Societatea își cere scuze pentru disconfortul creat și asigură că întreprinde toate demersurile pentru remedierea situației.

Distribuie anunțul!

Sari la conținut