In vederea remedierii unor avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă sau refacerii stocului de apă foarte scăzut, HIDRO Prahova S.A. este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 07 martie 2024, în următoarele localități..

Anunţuri / întrerupere furnizarea apei

Anunţuri / întrerupere furnizarea apei
07 martie 2024

orașul Comarnic, afectat parțial cartierul Ghioșești

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea refacerii stocului de apă foarte scăzut din rezervorul de la stația de tratare Ghioșești, din cauza lipsei precipitațiilor din orașul Comarnic, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 07 martie 2024, în intervalul orar 12:00 – 16:00, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați parțial de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în cartierul Ghioșești.

Societatea face apel către toți abonații să folosească apa numai în uz casnic și scop menajer și să renunțe la utilizarea resurselor existente pentru alte activități, în scopul evitării deficiențelor în procesul de distribuție.


orașul Breaza, afectat cartierul Frăsinet 

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în urma lucrărilor efectuate pentru cuplarea unei conducte noi în orașul Breaza, pe strada Frăsinetului, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 07 martie 2024, în intervalul orar 10:00-13:00, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în cartierul Frăsinet.


orașul Vălenii de Munte

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea montării unor hidranți în orașul Vălenii de Munte, strada Berceni, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 07 martie 2024, în intervalul orar 09:00-12:00, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați parțial de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în orașul Vălenii de Munte.


Societatea își cere scuze pentru disconfortul creat și asigură că întreprinde toate demersurile pentru remedierea situației.

Distribuie anunțul!

Sari la conținut